Macadamia Nourishing šampoon

Macadamia Nourishing šampoon Vaata suuremalt

Macadamia Nourishing šampoon

Toote ID: 19576
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 19576
Kommentaarid: 5

5,99 €

Toote ID: 19576
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 19576
Kommentaarid: 5

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml., 300 ml., 500 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste pesemiseks, puhastamiseks, kõrvaldab kuivuse tunde, säilitab naha niiskustasakaalu, niisutav, toitev, hoiab, taastav, tugevdav, tagab elastsust, tagab elastsuse, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, silub, siluv, pehmendav, volüümi andev, kaitseb, muudab juuksed kergemini hallatavaks, taastab elujõu, pehmendav, ei raskenda, katkemisvastane, katkemisvastane, annab kohevust, volüümi lisav
Toote tüüp Šampoon
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Karedatele, Tõrksatele juustele
Juuste värv Pole määratud
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele, Peanahale
Omadused Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Makadaamiaõliga, Argaani õliga, Avokaado õliga, Vitamiinidega, A vitamiiniga, C-Vitamiiniga, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Kollageeniga, Pantenooliga, Glütseriiniga, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Sulfaate, Ei sisalda silikoone, Gluteenivaba

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Macadamia Professional Nourishing Moisture šampoon tagab suurepärase juuste niisutuse, mis on rikastatud eksklusiivse väärtuslike makadaamia- ja argaaniaõlide Pro Oil kompleksiga, mis tugevdavad ja noorendavad juukseid, samal ajal kui avokaado- ja sarapuupähkliõli niisutavad juukseid, muutes need terveks ja elastseks. Vitamiinid A, C ja E annavad suurepärase tasakaalu juuste tugevdamisel ja silumisel.

Macadamia Nourishing šampoon on rikastatud väärtusliku makadaamiaõliga, mis sisaldab suures kontsentratsioonis oomega 3,6,7 ja 9 rasvhapet, mis on ülimalt olulised juuste ilu jaoks, andes ekspressiivse sära ja muutes juuksed terveks. Argaaniaõli sisaldab oomega 3,6 ja 9 rasvhappeid, taastades sära ja tugevuse.

Kasutamine: masseerige väike kogus toodet niisketesse juustesse, masseerige ja loputage hoolikalt. Vajadusel korrake protseduuri.

Kujundus võib erineda näidatust.

water (aqua), sodium C14-16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, cocamide mea, sodium cocoyl isethionate, fragrance (parfum), macadamia ternifolia (macadamia) seed oil, argania spinosa (argan) kernel oil, persea gratissima (avocado) oil, corylus avellana (hazel) seed oil, aloe barbadensis (aloe) leaf juice, glycerin, panthenol, phospolipids, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, ascorbyl palmitate, soluble collagen, titanium dioxide, mica, iron oxides, glycol stearate, sodium chloride, sodium cocoyl glycinate, ethyltrimonium chlodride methacrylate/hydrolyzed wheat protein copolymer, guar hydroxypropyl trimonium chloride, ppg-2 hydroxyethyl coco/isostearamide, disodium edta, phenoxyethanol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid, quaternium-95, propanediol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, linalool

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: masseerige väike kogus toodet niisketesse juustesse, masseerige ja loputage hoolikalt. Vajadusel korrake protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Šampoon

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

5 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Judita R. country flag 2022-07-05

Aitäh toodete eest ❣️ Olen väga üllatunud nii kvaliteedist kui kogusest, 100 protsenti parimad ja imelisemad makadaamia tooted 😍 Ostan rohkem kui korra.

Eglė Č. country flag 2021-11-03

Tänan kauba eest, mida olen juba mitu aastat tellinud, alati kiire tarne, kvaliteet on ka suurepärane, minu juuksur on alati üllatunud, et ma nii soodsate hindadega juuksehooldustooteid ostan! AITÄH.

Kirjutage oma ülevaade

Macadamia Nourishing šampoon

Macadamia Nourishing šampoon

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.