Macadamia Nourishing Moisture mask

Macadamia Nourishing Moisture mask Vaata suuremalt

Macadamia Nourishing Moisture mask

Toote ID: 26711
 4.9/5
Kommentaarid: 9
Prekės ID: 26711
Kommentaarid: 9

10,99 €

Toote ID: 26711
 4.9/5
Kommentaarid: 9
Prekės ID: 26711
Kommentaarid: 9

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml., 60 ml., 236 ml., 500 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Toitev, niisutav, taastav, tugevdav, tagab elastsuse, sära andev, tagab elastsust
Toote tüüp Mask
Juuste seisund/tüüp Karedatele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused C-Vitamiiniga, Argaani õliga, Vitamiinidega, Kollageeniga, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Sulfaate, Gluteenivaba, Väärtuslike õlidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Macadamia Professional Nourishing Moisture mask tagab suurepärase juuste niisutuse, seda on rikastatud eksklusiivsete ja väärtuslike makadaamia- ja argaaniaõlide Pro Oil kompleksiga, mis tugevdab ja taastab juukseid, avokaado- ja sarapuupähkliõli aga niisutavad juukseid, muutes need terveks ja elastseks. Vitamiinid A, C ja E annavad suurepärase tasakaalu juuste tugevdamisel ja silumisel.

Macadamia Nourishing mask on rikastatud väärtusliku makadaamiaõliga, mis sisaldab suures kontsentratsioonis juuste ilu jaoks hädavajalikke oomega 3,6,7 ja 9 rasvhapet, andes väljendusrikka sära ja muutes juuksed terveks. Argaaniaõli sisaldab oomega 3,6,9 rasvhappeid, taastades sära ja tugevuse.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet puhastele, rätikukuivadele juustele. Jätke 5 minutiks toimima. Loputage hoolikalt ja kujundage nagu tavaliselt.

Kujundus võib erineda näidatust.

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Palmitate, Behentrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Dimethicone, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Aminomethyl Propanol, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Sodium PCA, Trideceth-12, Benzoic Acid, Butylene Glycol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Sorbic Acid, Yellow 6 (CI15985), Caramel, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet puhastele, rätikukuivadele juustele. Jätke 5 minutiks toimima. Loputage hoolikalt ja kujundage nagu tavaliselt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

9 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Marina country flag 2022-02-10

Suurepärane mask!

Kirjutage oma ülevaade

Macadamia Nourishing Moisture mask

Macadamia Nourishing Moisture mask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.