Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Vegan juuksevärv ilma ammoniaagita

Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Vegan juuksevärv ilma ammoniaagita Vaata suuremalt

Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Vegan juuksevärv ilma ammoniaagita

Toote ID: 51825
 5/5
Kommentaarid: 4
Prekės ID: 51825
Kommentaarid: 4

6,49 €

Rohkem valikuid

Toote ID: 51825
 5/5
Kommentaarid: 4
Prekės ID: 51825
Kommentaarid: 4

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 75 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, juuste blondeerimiseks, ühtlustab tooni, tooni andev, tugevdav, toitev, kõrvaldab kuivuse tunde, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, siluv, silub, pehmendav, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, taastav, taastab elujõu, annab naturaalse efekti
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike õlidega, Mandli õliga, Makadaamiaõliga, Niisutavate Komponentidega, Ei sisalda ammoniaaki, Ei sisalda mineraalõli, Ei sisalda silikoone, Sobib veganitele
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Vegan on professionaalne ilma ammoniaagita juuksevärv, mis aitab läbi viia tõhusa juuste värvimisprotseduur, võimaldades luua luksusliku, kauni ja ihaldusväärse soengu. Toode on pehmema aktiivse koostisega, mistõttu on sellel vähem juustele kahjulikke keemilisi mõjusid, samuti soodustab see juuste täiendavat toitmist ja tugevdamist, tagades sellega meeldiva kasutamise.

Revlonissimo Color Sublime Vegan juuksevärv seguneb hästi sobiva oksüdeeriva emulsiooniga, moodustades optimaalse viskoossusega ühtlase massi, mida on lihtne juustele kanda, kattes neid kogu pikkuses ühtlaselt. Tootes sisalduvad hooldavad koostisosad säilitavad juustes optimaalse niiskustasakaalu. Toode on pehmendava ja noorendava toimega, tänu millele saavad juuksed mitte ainult luksusliku tooni, vaid ka täiusliku läike efekti.

Toodet müüakse ilma oksüdeeriva emulsioonita.
Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: Kandke kasutamise ajal spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetalses kausis juuksevärv ja oksüdeeriv emulsioon toote pakendil märgitud vahekorras. Kandke segu vastavalt soovile ettevalmistatud kuivadele juustele. Oodake tootja määratud aeg ja loputage hoolikalt rohke sooja veega. Toote rohkemaks või vähemaks valmistamiseks tuleb jälgida toote pakendil toodud proportsioone.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua/Water/Eau, Ethanolamine, Isostearic Acid, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Laureth-4, Stearyl Alcohol, Ammonium Lauryl Sulfate, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Quaternium-91, Acrylates/Steareth-20 Itaconate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Methosulfate, Cyperus Esculentus Root Oil, Erythorbic Acid, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil/Vegetable Oil/Huile Végétale, Polyquaternium-6, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance), Sodium Sulfite, 2-Amino-3-Hydroxypyridine, 2-Methylresorcinol, m-Aminophenol, Resorcinol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke kasutamise ajal spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetalses kausis juuksevärv ja oksüdeeriv emulsioon toote pakendil märgitud vahekorras. Kandke segu vastavalt soovile ettevalmistatud kuivadele juustele. Oodake tootja määratud aeg ja loputage hoolikalt rohke sooja veega. Toote rohkemaks või vähemaks valmistamiseks tuleb jälgida toote pakendil toodud proportsioone.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

4 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Laima P. country flag 2023-10-26

Hea värv, hea lõhn❤️

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Vilma country flag 2023-02-01

Kiire ja kvaliteetne teenindus. Helistades saan alati üksikasjaliku vastuse.

  • 0 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Līga K. country flag 2022-05-02

Mulle väga meeldib, et poe pakend on alati väga hästi pakitud, miski ei lähe katki seni, kuni see minu aadressile toimetatakse. Olen teenusega rahul.

  • 0 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Līga K. country flag 2022-05-02

Mulle väga meeldib Revlonissimo juuksevärv väga õrn ja õrn juustele hea kvaliteediga värv

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.

Kirjutage oma ülevaade

Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Vegan juuksevärv ilma ammoniaagita

Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Vegan juuksevärv ilma ammoniaagita

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.