Garnier Olia kauapüsiv ammoniaagivaba juuksevärv

Toote ID: 36866
 5/5
Kommentaarid: 16
Prekės ID: 36866
Kommentaarid: 16

6,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 36866
 5/5
Kommentaarid: 16
Prekės ID: 36866
Kommentaarid: 16

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 1 tk.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, tooni andev, ühtlustab tooni, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev, pikendab tulemuse kestvuse, kauakestev, toitev, niisutav, hoiab, kõrvaldab kuivuse tunde, kaitseb, silub, siluv, taastab elujõu, pehmendav
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud, Hallidele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike õlidega, Päevalilleõliga, Kamelliaseemneõliga, Ei sisalda ammoniaaki, Ei sisalda silikoone, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Ftalaate, Sobib veganitele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Garnier Olia kauapüsiv juuksevärv annab juustele rikkaliku, läikiva ja kauakestva värvi.

Garnier Olia juuksevärv on õlipõhine valem, mis sisaldab looduslikke lilleõlisid* ja on ammoniaagivaba. Juuksevärv saavutab äärmise erksuse, maksimaalse värvitulemuse ja särava kauapüsiva juuksevärvi. Lisaks on Olia juuksevärvil on ainulaadne sensuaalne rakendus tänu meie mittetilkuvale ja sametisele kreemjale tekstuurile ja õrnale lillelõhnale.

  • Rikas ja särav värv.
  • Ammoniaagivaba koostis.
  • Koostis on rikastatud lilleõlidega, mis toidavad juukseid.
  • Värvib 100% hallid juuksed.
  • Kreemjas tekstuur.
  • Meeldiv lillelõhn


Disain võib erineda fotol näidatust.

Kasutamine: Kandke kasutamise ajal kindaid! Segage mittemetalses kausis juuksevärv ja oksüdeeriv emulsioon toote pakendil märgitud vahekorras. Kandke segu kuivadele juustele nii, nagu soovite. Laske toimida tootja määratud aja jooksul ja loputage hoolikalt sooja veega. Suurema või väiksema koguse toote valmistamiseks tuleb jälgida toote pakendil märgitud proportsiooni.

Colorant: Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Aqua/Water/Eau, Ethanolamine, Steareth-20, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polysorbate 21, Toluene-2,5-Diamine, Steareth-2, Resorcinol, Parfum/Fragrance, M-Aminophenol, 2,4-Diaminophenoxyethanol Hcl, Sodium Metabisulfite, N,N-Bis(2-Hydroxyethyl)-P-Phenylenediamine Sulfate, Ascorbic Acid, Edta, Polyquaternium-67, Hydroxybenzomorpholine, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Limnanthes Alba Seed Oil/Meadowfoam Seed Oil, Passiflora Incarnata/Passiflora Incarnata Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Thioglycerin After Color Conditioner: Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Amodimethicone, Parfum/Fragrance, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Citric Acid, Chlorhexidine Digluconate, Cetrimonium Chloride Developer: Aqua/Water/Eau, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Steareth-20, Peg-4 Rapeseedamide, Glycerin, Polyquaternium-6, Hexadimethrine Chloride, Tocopherol, Pentasodium Pentetate, Sodium Stannate, Tetrasodium Pyrophosphate, Phosphoric Acid

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke kasutamise ajal kindaid! Segage mittemetalses kausis juuksevärv ja oksüdeeriv emulsioon toote pakendil märgitud vahekorras. Kandke segu kuivadele juustele nii, nagu soovite. Laske toimida tootja määratud aja jooksul ja loputage hoolikalt sooja veega. Suurema või väiksema koguse toote valmistamiseks tuleb jälgida toote pakendil märgitud proportsiooni.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

16 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Triin L. country flag 2023-12-16

Mitu aastat kasutanud ja üli rahul. 😊

Zita country flag 2023-11-03

Aitäh toote eest, juuksevärv on suurepärane. Sain väga kiiresti kätte, olen rahul. Edu teie meeskonnale.

Zita country flag 2023-11-03

Ma vaatan toodet, minu arvates on see suurepärane. Sain väga kiiresti kätte, olen rahul. Edu teie meeskonnale.
Aitäh toote eest, juuksevärv on suurepärane. Sain väga kiiresti kätte, olen rahul. Edu teie meeskonnale.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Garnier Olia kauapüsiv ammoniaagivaba juuksevärv

Garnier Olia kauapüsiv ammoniaagivaba juuksevärv

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.