Goldwell Style Sign Ultra Volume Naturally Full sprei 200 ml

Goldwell Style Sign Ultra Volume Naturally Full sprei 200 ml Vaata suuremalt

Goldwell Style Sign Ultra Volume Naturally Full sprei 200 ml

Toote ID: 23737
 5/5
Kommentaarid: 6
Prekės ID: 23737
Kommentaarid: 6

13,99 €

Toote ID: 23737
 5/5
Kommentaarid: 6
Prekės ID: 23737
Kommentaarid: 6

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Modelleerimiseks/kujundamiseks, volüümi lisav, volüümi andev, tagab elastsuse, päikesekaitse, ei raskenda
Toote tüüp Pihusti
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Polümeeridega, Bambuse ekstraktiga, UV filtriga, Väärtuslike ekstraktidega, Väärtuslike Kompleksidega
Ohutusjuhend Aerosool (lugege ohutusjuhiseid)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Goldwell Style Sign Ultra Volume Naturally Full Spray annab juustele uue tugevuse ja volüümi. Juuksed saavad koheselt väljendusrikka mahu, paindlikkuse ja elujõu. Neid on lihtsam sättida ja soeng rõõmustab teid kauem.

Goldwelli Style Sign seeria tooted on loodud pakkuma loomulikke soenguid tänu unikaalsele, arendatud tehnoloogiale. Tooted on rikastatud ainulaadse polümeeri ja bambusvalgu kompleksiga - FlexPROtec, mis tagab fikseeriva kinnituse ilma juukseid raskeks muutmata. Tootele on lisatud UV-filter ja värvikaitseelemendid. Selle tulemusena on juuksed siledad ja tervelt läikivad. Kaasaegne lõhn on meeldivalt värskendav.

Kasutamine: Goldwelli Style Sign Ultra Volume Naturally Full Spray juuksespreid saab kasutada kuivadel või rätikukuivadel juustel. Volüümi taastamiseks piserdage kuivadele juustele mitu korda päevas.

Hydrofluorocarbon 152A, Alcohol Denat., Pentane, Polysilicone-28, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Shoot Extract, PEG/PPG-75/25 Carbonic Acid Copolymer, Ethyl Ester of PVM/MA Copolymer, Dimethyl Acrylamide/Hydroxyethyl Acrylate/Methoxyethyl Acrylate Copolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isopropyl Alcohol, Water / Aqua / Eau, PEG-8, Alcohol, Fragrance / Parfum, Limonene.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Goldwelli Style Sign Ultra Volume Naturally Full Spray juuksespreid saab kasutada kuivadel või rätikukuivadel juustel. Volüümi taastamiseks piserdage kuivadele juustele mitu korda päevas.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pihusti

TÄHELEPANU! - ERITI SÜTTIVAD AEROSOOLID. Surveanum – võib kuumutamisel plahvatada. Hoida eemal kuumusest, sädemetest, lahtisest leegist ja muudest tuleallikatest. Mitte suitsetada läheduses. Mitte pihustada lahtisele tulele ega muudele süüteallikatele. Ärge torgake ega põletage isegi kasutatud pudelit. Kaitsta päikesevalguse eest. Hoida temperatuuril kuni 50°C. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte pihustada silma ega ärritunud nahale, mitte sisse hingata. Ärge kasutage muul otstarbel kui ette nähtud. Ärge kasutage väikestes ruumides.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

6 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Laima J. country flag 2023-03-27

Vahend annab tõesti lühikestele õhukestele juustele volüümi ja kohevuse, kuid ei kleepu kokku, juuksed jäävad painduvad. Tugevam toime, kui kasutada kuivadel juustel. Muide, see pood on tõesti usaldusväärne, suurepärane suhtlus, kiire tarne. 🌟🌟🌟🌟🌟

Kirjutage oma ülevaade

Goldwell Style Sign Ultra Volume Naturally Full sprei 200 ml

Goldwell Style Sign Ultra Volume Naturally Full sprei 200 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.