CHI Magnified Volume palsam

CHI Magnified Volume palsam Vaata suuremalt

CHI Magnified Volume palsam

Toote ID: 24509
 5/5
Kommentaarid: 24
Prekės ID: 24509
Kommentaarid: 24

22,99 €

Toote ID: 24509
 5/5
Kommentaarid: 24
Prekės ID: 24509
Kommentaarid: 24

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 355 ml., 946 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Volüümi lisav, volüümi andev, tihendav, juurtest tõstev, tõstev, tugevdav, niisutav, muudab juuksed kergemini hallatavaks, hoiab, lihtsustab juuste kammimist, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev, silub, siluv, pehmendav, annab kohevust, tagab elastsuse, ei raskenda, kaitseb, vähendab juuste turritamist
Toote tüüp Palsam
Juuste seisund/tüüp Õhukestele, Nõrkadele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike Kompleksidega, Vitamiinidega, Pantenooliga, Keratiiniga, Siidi proteiiniga, Siidiga, Hüdrolüüsitud siidiga, Siidikompleksiga, Valguga, Proteiinidega, Niisutavate Komponentidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

CHI Magnified Volume palsam annab juustele sära, kauakestva pehmuse ja kadestamisväärse volüümi.

Toode taastab, tugevdab ja elustab juukseid, muutes need tugevamaks ja kahjustustele vastupidavamaks. Selle tulemusena aitab CHI Magnified Volume palsam tõhusalt hooldada õhukesi, nõrku juukseid, millel puudub hooldus ja volüüm.

Toodet iseloomustab intensiivne, kuid mitte raskete juuste efekt. CHI Magnified Volume palsam on loodud koheselt taastama juustele elutruu välimuse. Selle tulemusena näevad juuksed pärast iga kasutuskorda tihedad, kohevad ja siledad. See võimaldab teil alati nautida pehmeid, juurtest üles tõstetud ja elavalt säravaid juukseid.

CHI Magnified Volume palsam on loodud hoolikalt valitud koostisainete kompleksist, mis niisutab ja toidab juukseid. Koostises olevad siidiproteiinid loovad nähtamatu kihi, mis kaitseb juukseid kahjustuste eest. Selle tulemusena jääb nende pind sile ja iga kiud on pehme ja elastne. Pantenool aitab juukseid niisutada ning keratiin on tugevdava toimega ja vähendab kahjustuste ohtu.

Toode tugevdab, elustab juukseid ja taastab juuste optimaalse niiskustasakaalu. See aitab säilitada juuste pehmust ja pehmust, hoides ära nende murdumise või kuivamise. Tänu sellele taastab CHI Magnified Volume palsam tõhusalt juuste terve ja läikiva välimuse.

Toote peamised omadused:

  • taastab juuste loomuliku elastsuse;
  • taastab terve juuste sära;
  • annab juustele mahu;
  • suurendab juuste vastupidavust kahjustustele;
  • kaitseb kiude kahususe eest;
  • hõlbustab juuste kammimist;
  • ei koorma juukseid.

CHI Magnified Volume palsam tagab, et juuksed näevad alati tihedad, terved ja pehmed nagu siid.

Maksimaalse tulemuse saavutamiseks on soovitatav kasutada CHI Magnified Volume palsamit koos teiste CHI Magnified Volume toodetega.

Ilma parabeenideta. Ilma sulfaatideta. Gluteenivaba.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni, oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Dicetyldimonium Chloride, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Ethyl Macadamiate, Sodium PCA, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Phenyl Trimethicone, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer, PPG-1 Trideceth-6, Polysorbate 20, Trisodium HEDTA, Polyquaternium-37, Caprylyl Glycol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-11, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Butyloctanol, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Fragrance (Parfum).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni, oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

24 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Mārīte country flag 2023-05-30

Suurepärane parfüüm, kiire kohaletoimetamine

Līga country flag 2023-04-20

Juuksed muutuvad peale kasutamist pehmeks, siledaks ja läikivaks. Lõhn on väga meeldiv ja mahe, mitte pealetükkiv.

Tatjana V. country flag 2023-04-03

Lõhn on väga meeldiv, koostis hea, hind soodne. Soovitan seda

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

CHI Magnified Volume palsam

CHI Magnified Volume palsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.