Affinessence Vanille Benjoin EDP naistele ja meestele

Tasuta saatmine Affinessence Vanille Benjoin EDP naistele ja meestele Vaata suuremalt

Affinessence Vanille Benjoin EDP naistele ja meestele

Toote ID: 61506
Prekės ID: 61506

199,99 €

Toote ID: 61506
Prekės ID: 61506

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 100 ml.
Sugu Naistele, Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Merevaigu - Vanilli, Idamaine – Vanilje
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Siiami bensoe, Madagaskari vanill, Tahiti vanill, Tonka uba, Hiina seeder, Maroko seeder, Ambroksiid, Nahk

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Affinessence Vanille Benjoin parfüüm on pehme, võrgutav aroom, mis kehastab puhast luksust ja mugavust, rõhutades peenelt nii naiste kui ka meeste sisemist elegantsi.

Vanille Benjoin Affinessence aroom ümbritseb meeli pehme, kerge magususe ja puiduste toonidega. Selle lõhna iga peen, kuid majesteetlik hõng on nagu õrn puudutus, mis on vastupandamatu. Ja vaikne kauge kaja sosistab õrnalt: lõppude lõpuks pole seda vaja teha...

Vanille Benjoin meeldejääv kompositsioon on kootud soojast elegantsist, mis kiirgab vanilje ja vaiguseid bensoe noote. Nende akordide meloodiale, mis on püütud juba parfüümi nimesse, annab tähenduse mitme erineva elemendi kooskõla. Vanilli hubane ja mugav ilu sünnib pehme ja sensuaalse Tahiti vanilli segamisel Madagaskari vanilje magusa õdususega. Nende joovastav soojus ja maitsev kuivus ühtlustuvad järk-järgult ambroksaani sujuvate tõmmetega. Siiami bensoiini üha kasvavad noodid täiendavad elegantset ja sooja narratiivi rikkalike sensuaalsete värvidega. Ja neisse uppuvate seedripuude sensuaalsust ümbritseb vaikselt lõhnavate tonkaubade ja naha kreemjas loor.

Vanille Benjoin Affinessence parfüüm meestele ja naistele kiirgab pehmet ja hubast valgust. Õrnalt üle naha libisedes annab see elamuse täis mõnusat magusust ja sensuaalset elegantsi kõigile, kes selle lõhna valivad.

Affinessence Vanille Benjoin meeldivalt soojendav ja lõõgastav aroom on loodud kvaliteetsetest materjalidest, seega annab see võimaluse nautida lõhna erakordset sujuvust. Ja kuiv, puidune ja vürtsikas aroomi soojus kutsub teid tundma tõelist mugavust, mis valdab meeli.

Toote disain võib erineda fotol kujutatust.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coumarin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, BHT, Sodium Sulfate, CI 14700, CI 19140, CI 15985, CI 17200.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Hoiatus: ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või kahjustatud nahal.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Affinessence Vanille Benjoin EDP naistele ja meestele

Affinessence Vanille Benjoin EDP naistele ja meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.