Affinessence Santal Basmati EDP naistele ja meestele

Tasuta saatmine Affinessence Santal Basmati EDP naistele ja meestele Vaata suuremalt

Affinessence Santal Basmati EDP naistele ja meestele

Toote ID: 61511
Prekės ID: 61511

229,99 €

Toote ID: 61511
Prekės ID: 61511

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Sugu Naistele, Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Lille – Puidu (Muskus), Lille – Puidu (Muskus), Lille – Puidu, Muskuse
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Sandlipuu, Basmati riis, Kašmeraan, Võhumõõk, Patšuli, Patšuli

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Affinessence Santal Basmati parfüüm naistele ja meestele lõõgastab nagu kallima õrn embus, mis tagab rahu ja turvalisuse. Õrna intiimsuse ja kütkestava elegantsi koosmõju annab sellele lõhnale ootamatuid maagilisi värve, mis tekitavad sõltuvust ja kutsuvad esile kirjeldamatu lumma.

Santal Basmati parfüümide põnev kompositsioon on loodud sensuaalsete ja võrgutavalt soojade aromaatsete värvide delikaatsel kombineerimisel. Pehmed ja lõõgastavad basmati riisi noodid annavad lõhnale mõnusa kuivuse, mida ümbritsevad luksust ja kreemisust täis akordid. Sandlipuu noodid, mis on täis piimjat ja õdusat küllust, ühinevad harmoonilise tantsuga kerge, röstitud pähklise riisi lõhnaga. Nende harmoonilist kooslust ümbritseb õrn soojus ja hubane kašmiiri puudutus, samas kui iirised ja puidused patšuli akordid lisavad kuiva, pulbrilist ja maalähedast magusust.

Eksklusiivsete ja ootamatute nootide kombinatsiooniga hüpnotiseeriv Santal Basmati Affinessence parfüüm kutsub sukelduma intiimsesse, sensuaalsesse ja mõnusalt soojendavasse õndsuse hetke. Selle joovastava lõhna iga hõng meenutab meeldivat teekonda ja kutsub esile lõputu mugavuse, luksuse ja rahu tunde.

Affinessence Santal Basmati Parfüüm on aroom, mis on loodud kõrgeima kvaliteediga lõhnadest, mis tõstavad esile peen harmoonia sensuaalse soojuse ja elegantse kerguse vahel. Seetõttu leiab Santal Basmati mahe, piimjas ja peenelt magus aroom tee igaühe südamesse, kes seda hindab.

Toote disain võib erineda fotol kujutatust.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzyl Alcohol, Benzophenone-3, Disodium EDTA, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 14700, CI 19140.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Hoiatus: ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või kahjustatud nahal.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kirjutage oma ülevaade

Affinessence Santal Basmati EDP naistele ja meestele

Affinessence Santal Basmati EDP naistele ja meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.