Elizabeth Arden Ceramide komplekt naistele (60 tk. + 7 tk. seerumikapslid + 15 ml päevakreem + 15 ml öökreem + kosmeetikakott)

Tasuta saatmine Elizabeth Arden Ceramide komplekt naistele (60 tk. + 7 tk. seerumikapslid + 15 ml päevakreem + 15 ml öökreem + kosmeetikakott) Vaata suuremalt

Elizabeth Arden Ceramide komplekt naistele (60 tk. + 7 tk. seerumikapslid + 15 ml päevakreem + 15 ml öökreem + kosmeetikakott)

Toote ID: 49736
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 49736
Kommentaarid: 2

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

57,99 €

Toote ID: 49736
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 49736
Kommentaarid: 2

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus Komplekt, 1 tk.
Sugu Naistele
Pakend(id) Komplekt
Funktsioonid Võitleb vananemise märkidega, noorendav, taastav, värskendav, silub, siluv, pinguldav, kortsude vastane, eemaldab silmade ümbruse turse, niisutav, pehmendav, päikesekaitse, kaitseb, säilitab naha niiskustasakaalu, tekstuuri esiletõstmiseks, kõrvaldab väsimuse märgid, eemaldab turse
Toote tüüp Päevakreem, Kreem, Öökreem, Seerum
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Väsinud nahale, küpsele
Kehapiirkonnad Näole, Silmaalustele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Kasutusjuhised

Komplekti kuulub: Elizabeth Arden Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum, 60 tk. ja 7 tk. + Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm päevakreem SPF 30, 15 ml + Elizabeth Arden Ceramide Night Lifting näo ja kaela tõstev öökreem, 15 ml + Kosmeetikakotike.

Noorendavad kapslid näole

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth aitab eksklusiivse CLX (Ceramide Lipid Complex) abil toetada naha võimet säilitada niiskust ja vähendada nähtavaid vananemise märke. CLX kasutab sama lipiidide tugevust kui keramiidid 1 ja 6, et aidata taastada ja tugevdada loomulikku kaitsvat niiskusbarjääri, taastades samal ajal naha tekstuuri ja sileduse. Double Retinol Technology vähendab kortse nahapinnal ja toetab toonuse andmiseks loomuliku kollageeni tootmist. E-vitamiin aitab nahka niisutada ja kaitsta, kurgiseemne ekstrakt aga rahustab tundlikku nahka.

Pinguldav Lifting Päevakreem

Päevakreem küpsele nahale toidab intensiivselt elastsuse ja tugevuse kaotanud nahka, aidates säilitada naise näo noorust ja ilu. Toitmine pärast põhjalikku puhastamist on üks peamisi protseduure, mis võimaldab saavutada särava ja elastse naha.

Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm päevakreem SPF 30-ga annab kokkutõmbava toime, mis põhineb taimeõli ja kollageeni tootmise aktivaatoritel, mis vastutavad epidermise turgori ja selle tooni eest. Võitleb tõhusalt väsimuse ja kaalukaotuse ilmingutega. Elizabeth Ardeni päevakreemi toime on mõeldud vananemisilmingute vähendamiseks ja ennetamiseks, naha aktiivne toitmine keramiididega vitamiinikompleksiga. Tänu sellele saate õrna näonaha eest tõhusalt hoolitseda. Kreem imendub kiiresti ja ei jäta ebameeldivat rasvast kihti.

Öine tõstev kreem näole ja kaelale

Igapäevane stress ja kehv ökoloogia mõjutavad negatiivselt naise nahaseisundit, mille tulemusena vajab ta kohest kaitset. Tänu näo ja kaela öökreemile taastub loomulik barjäär, mis kaitseb nahka kõikvõimalike negatiivsete tegurite eest, normaliseerub niiskustasakaal, nahk saab puhanud ja elujõudu täis välimuse.

Intensiivne öine koostis on rikastatud keramiididega, mis hoolitsevad tõhusalt teie naha ilu eest une ajal. Tänu sellele pinguldub see oluliselt, tõuseb toonus ja elastsus ning taastuvad selged näokontuurid.

Öökreem on mõeldud naistele, kelle nahk on juba kogenud vanusega seotud muutusi. Pärast mõnda nädalat selle kreemi igapäevast kasutamist märkate, et pinge, stressi ja vananemise märgid, mis väljenduvad miimikajoontes ja sügavates kortsudes, kaovad.

Noorendav silmaseerum

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum tugevdab ja vähendab silmanähtavalt kortsukesi ja turset naha ümber.

Rohkem kui 25-aastase uurimistöö käigus on Elizabeth Arden uuendanud olemasolevat Ceramide Eye Capsule'i koostist 9 uue koostisainega, mis mitte ainult ei täienda olulisi looduslikke lipiide, vaid aitavad toetada ka naha loomulikku taastumisprotsessi ja ennetavad peamisi vananemisilminguid silmade ümbruses. Tulemuseks on seerum, mis tugevdab koheselt naha loomulikku barjääri, suurendab nahapinna niisutust ning vähendab peente joonte ja kortsude teket.

Kasutamine:

Noorendavad kapslid näole: Kanna õrnalt puhastatud näole ja kaelale hommikul ja õhtul enne niisutamist.

Pinguldav Lifting Päevakreem: Kandke hommikul pärast Ceramide kapsli võtmist põhjalikult puhastatud näole ja kaelale.

Öine lifting kreem näole ja kaelale: Õhtul kanna kreem õrnalt puhastatud näole ja kaelale.

Noorendavad kapslid silmaümbruse nahale: Kapslite avamiseks keerake sakki õrnalt kaks korda ja pigistage seda sõrmeotstega. Suru seerum sõrmeotstele ja masseeri õrnalt silmaümbruse nahka, alustades silma sisenurgast ja liikudes väljapoole, rõhutades välisnurki.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Kasutamine: Noorendavad kapslid näole: Kanna õrnalt puhastatud näole ja kaelale hommikul ja õhtul enne niisutamist. Pinguldav Lifting Päevakreem: Kandke hommikul pärast Ceramide kapsli võtmist põhjalikult puhastatud näole ja kaelale. Öine lifting kreem näole ja kaelale: Õhtul kanna kreem õrnalt puhastatud näole ja kaelale. Noorendavad kapslid silmaümbruse nahale: Kapslite avamiseks keerake sakki õrnalt kaks korda ja pigistage seda sõrmeotstega. Suru seerum sõrmeotstele ja masseeri õrnalt silmaümbruse nahka, alustades silma sisenurgast ja liikudes väljapoole, rõhutades välisnurki.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem
Seerum
Päevakreem
Öökreem
2 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Kristina V. country flag 2022-01-04

Toode on ilus. Ostsin selle kingituseks, inimene oli väga rahul. Nahk sileneb, muutub sametiseks. Kapsel on lõhnatu, kreemi aroom on vaevumärgatav, silmaalune seerum super.

Natalia country flag 2021-11-20

Suurepärane komplekt, kõik vajalik küpsele nahale.Kõik tuli korralikult pakendatuna, probleemideta. Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe. Soovitan!

Kirjutage oma ülevaade

Elizabeth Arden Ceramide komplekt naistele (60 tk. + 7 tk. seerumikapslid + 15 ml päevakreem + 15 ml öökreem + kosmeetikakott)

Elizabeth Arden Ceramide komplekt naistele (60 tk. + 7 tk. seerumikapslid + 15 ml päevakreem + 15 ml öökreem + kosmeetikakott)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.