Sebastian Professional SEB MAN The Multi-Tasker 3in1juuste, habeme ja keha pesu

Sebastian Professional SEB MAN The Multi-Tasker 3in1juuste, habeme ja keha pesu Vaata suuremalt

Sebastian Professional SEB MAN The Multi-Tasker 3in1juuste, habeme ja keha pesu

Toote ID: 52178
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 52178
Kommentaarid: 2

4,99 €

Toote ID: 52178
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 52178
Kommentaarid: 2

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 250 ml., 1000 ml.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Puhastamiseks, juuste pesemiseks, isiklikuks hügieeniks, hoiab, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, kõrvaldab kuivuse tunde, värskendav, annab energiat, taastab elujõu, neutraliseerib ebameeldivat lõhna, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, muudab juuksed kergemini hallatavaks, parandab vereringet, silub, siluv, pehmendav, säilitab nahka, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, rahustav, sära andev, tagab elastsuse, tagab elastsust
Toote tüüp Pesuvahend, Kūno prausiklis, Dušigeel, Geel, Šampoon, Habeme hooldusvahend
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele, Kogu kehale, Habemele
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Väärtusliku mahlaga, Guaraanaga, Aloe vera ekstraktiga, Aaloega, Kofeiiniga, Salitsüülhappega, Pantenooliga, Allantoiiniga, Glütseriiniga, Niisutavate Komponentidega, Antioksüdantidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Sebastian Professional SEB MAN Multi-Tasker 3in1 juukse-, habeme- ja kehapesuvahend tagab erakordse puhtuse ja hoolika hoolduse.

Universaalse toimega toode eemaldab õrnalt, kuid täpselt kogunenud mustuse. Tänu sellele saavad nii juuksed kui kogu keha nahk tagasi elava välimuse ja pehmuse ning erakordne värskus saadab terve päeva.

SEB MAN Multi-Tasker 3in1 puhastusvahend on spetsiaalselt loodud igat tüüpi naha ja juuste hooldamiseks. See toode on rikas väärtuslike ainete poolest, mis niisutavad, kaitsevad ja toidavad nahka ja juukseid. Selle tulemusena muutub keha nahk pehmeks ja elastseks ning juuksed on puhtad, elujõulised ja tervelt säravad.

Tootes sisalduval Guaraana-pauliinia ekstraktil on antioksüdantne toime, seetõttu kaitseb see juukseid ja nahka. Pantenool, allantoiin ja teised niisutavad komponendid tugevdavad naha hüdrolipiidset barjääri ja aitavad vältida kuivust. SEB MAN The Multi-Tasker 3in1 pesuvahendit on täiendatud ka aaloemahlaga, nii et see rahustab põletikulisi protsesse ning hoolitseb naha ja juuste tervisliku seisundi eest. Ja kofeiin soodustab juuste kasvu, taastab naha elastsuse ja elujõulise välimuse.


Sebastian Professional SEB MAN The Multi-Tasker 3in1 puesvahendist saab asendamatu töövahend mehele, kes hindab minimalismi ja mitmekülgsust. See on toode, mis puhastab ja rahustab nahka, niisutab juukseid ja aitab habet korralikult hooldada.

Toote meeldiv ja mehelik aroom on kootud bergamoti ja roosa pipra nootidest. Selle tulemusena annab toode iga pesukorra ajal erakordse värske ja vürtsika energia tunde.

Kasutamine: masseerige väike kogus toodet märgadesse juustesse või nahale ja loputage hoolikalt veega. Vajadusel korrake protseduuri.

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Panthenol, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Glycerin, Salicylic Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Methylparaben, Allantoin, Caffeine, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Limonene, Paullinia Cupana Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Orange 4 (CI 15510), Blue 1 (CI 42090), BHT, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Masseeri väike kogus šampooni märgadesse juustesse, habemesse või kehale. Loputage hoolikalt veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Šampoon
Dušigeel
Pesuvahend
Geel
Habeme hooldusvahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

2 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Snieguolė B. country flag 2023-10-20

Väga hea toode nii juustele kui kehale, pehmendab juukseid, hea aroom

Virginija country flag 2022-12-06

3x1 on suurepärane hügieenivõimalus reisimiseks, meestele, kes ei ole eriti huvitatud kosmeetikast. Üks ühine lõhn kogu kehale :)

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.

Kirjutage oma ülevaade

Sebastian Professional SEB MAN The Multi-Tasker 3in1juuste, habeme ja keha pesu

Sebastian Professional SEB MAN The Multi-Tasker 3in1juuste, habeme ja keha pesu

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.