MilkShake Integrity Nourishing Conditioner toitev palsam

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner toitev palsam Vaata suuremalt

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner toitev palsam

Toote ID: 51352
 4.8/5
Kommentaarid: 21
Prekės ID: 51352
Kommentaarid: 21

13,99 €

Toote ID: 51352
 4.8/5
Kommentaarid: 21
Prekės ID: 51352
Kommentaarid: 21

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Toitev, värskendav, niisutav, taastav, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, kõrvaldab kuivuse tunde, tagab elastsuse, tagab elastsust, taastab elujõu, hoiab, siluv, silub, pehmendav, ei raskenda, lihtsustab juuste kammimist, antibakteriaalsete omadustega, tugevdav, vähendab juuste turritamist, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära
Toote tüüp Palsam
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele, Kuivadele, Kahjustatud juustele, Kahjustatud juustele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Argaani õliga, Muru Muru õliga, Murumuru võiga, Vitamiinidega, E vitamiiniga, E-vitamiiniga, Keratiiniga, Aminohappega, Väärtuslike Kompleksidega, Antioksüdantidega, Ei sisalda Parabeene

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Integrity toitev palsam tagab, et juuksed on alati tugevad, terved ja elavalt läikivad.

Toote koostis põhineb spetsiaalsel aktiivsete ainete kompleksil, mis aitavad juukseid korralikult niisutada, tugevdada ja elustada. MilkShake Integrity taastava toimega juuksepalsam ei toimi mitte ainult pealispinnal, vaid ka juuste sees. Seetõttu annab toode võimaluse juukseid elustada, taastada nende lummav pehmus, siledus ja elastsus.

Täiendatud orgaanilise murumuru puuseemneõliga on toode antibakteriaalse toimega ja tihendab juuksekutiikuli soomused. Selles toimeaines sisalduvad vitamiinid ja rasvhapped toidavad ja tugevdavad juukseid. See aitab siluda juuste pinda, taastab juuste optimaalse seisundi ja kaitseb erinevate keskkonnamõjurite eest. Tänu MilkShake Integrity toitva palsami kasutamisele muutuvad juuksed vähem säbruliseks, elastseks, elujõuliseks ja tervelt läikivaks.

Toote koostist on täiendatud ka aminohapete kompleksiga, millel on intensiivne toitev toime. Tänu sellele tugevdab MilkShake Integrity toitev palsam juukseid tõhusalt iga kasutuskorraga ning kaitseb neid keskkonna kahjulike mõjude eest. Tootes sisalduv orgaaniline argaaniaõli toidab ja pehmendab juukseid. Samuti kaitseb see juukseid termiliste kahjustuste eest, annab neile sära ja muudab nende haldamise lihtsamaks. Ja koostises sisalduv keratiin hoolitseb juuste eest ja taastab neid märgatavalt, muutes need pehmeks, siledaks ja kuulekaks.

Palsami kerge tekstuur ei koorma juukseid ja jaotub ühtlaselt maksimaalse tulemuse saavutamiseks iga kord. Toode soodustab juuste intensiivset taastumist, aitab säilitada juuste pehmust ja nende värvi sära. Toodet võib kasutada igat tüüpi juuksehoolduseks, kuid sobib eriti hästi kuivadele, kahjustatud või kahjustatud juustele.

MilkShake Integrity toitev juuksepalsam on loodud juuste niisutamiseks, toitmiseks ja tugevdamiseks. See on toode, mis aitab säilitada juuste tugevust, elujõudu ja loomulikku ilu.

Maksimaalse tulemuse saavutamiseks on Milkshake Integrity palsamit soovitatav kasutada koos teiste Milkshake Integrity sarja toodetega.

Ilma parabeenideta.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni, oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Isododecane, Dimethiconol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Tocopherol, Hydrolyzed Keratin, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lactobacillus Ferment, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni, oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner toitev palsam

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner toitev palsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.