Milk Shake Integrity Intensive Treatment juuksemask

Milk Shake Integrity Intensive Treatment juuksemask Vaata suuremalt

Milk Shake Integrity Intensive Treatment juuksemask

Toote ID: 51351
 4.6/5
Kommentaarid: 14
Prekės ID: 51351
Kommentaarid: 14

11,99 €

Toote ID: 51351
 4.6/5
Kommentaarid: 14
Prekės ID: 51351
Kommentaarid: 14

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 10 ml., 200 ml., 500 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Toitev, taastav, silub, siluv, pehmendav, pehmendav, tagab elastsuse, tagab elastsust, taastab elujõu, hoiab, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, värvi säilitamiseks, muudab juuksed kergemini hallatavaks, värskendav, lihtsustab juuste kammimist, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev, vähendab juuste turritamist
Toote tüüp Juuksemask, Mask
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele, Kahjustatud juustele, Kahjustatud juustele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Loodusliku päritoluga koostisosadega, Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Kookose õliga, Kookose õliga, Muru Muru õliga, Murumuru võiga, Keratiiniga, Aminohappega, Piimhappega, Staatilise laengu vastu, Staatilise elektri vastu, Ei sisalda Parabeene

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Integrity Intensive Treatment juuksemask toimib intensiivse, sügavalt toitva ja taastava juuksehooldusena. Selle tulemusena taastab toode juustele terve välimuse, loomuliku sileduse, sära ja elujõu.

Kontsentreeritud toote koostis põhineb looduslikel koostisosadel, mis tungivad sügavale juuksestruktuuri ja taastavad juukseid intensiivselt. Tootes sisalduv orgaaniline murumuru puuseemneõli toidab ja tugevdab juukseid, muutes need siledamaks ja suurendades nende vastupanuvõimet keskkonna agressoritele. Selle ja teiste taimeõlide segu kombineeritakse tootes koos keratiini ja aminohapete kompleksiga. Tänu sellele on MilkShake Integrity maskil tugev taastav toime, mis võimaldab kiiresti ja tõhusalt juukseid elustada.

Selle toote iga komponent on valitud nii, et see pakuks igat tüüpi juustele maksimaalset hooldust. MilkShake Integrity mask tihendab iga kasutuskorraga märgatavalt juuksekutiikulit ja aitab kaitsta juukseid kahjulike keskkonnategurite eest. See vähendab kahusust ja pusasid ning juuksed muutuvad siledaks, pehmeks ja juhitavaks.

MilkShake Integrity Intensive Treatment maski peamised omadused:

  • varustab juukseid vajalike toitainetega;
  • taastab juukseid seestpoolt;
  • taastab juuste sileduse;
  • taastab juuste loomuliku sära;
  • aitab juukseid kergemini hallata;
  • muudab juuste kammimise lihtsamaks,
  • vähendab juuste väljalangemist;
  • kaitseb staatilise laengu eest;
  • aitab säilitada säravat juuksevärvi.

MilkShake Integrity Intensive Treatment mask on tervete, siledate ja läikivate juuste saladus. Toode intensiivselt toidab, tugevdab juukseid, silub nende pinda ja kaitseb juuste ühtlast värvi, seetõttu garanteerib see alati nende veatu välimuse. Toode sobib kõikidele juuksetüüpidele, kuid eriti soovitatav on see kahjustatud, kulunud juustele.

Parimate tulemuste saavutamiseks on soovitatav seda MilkShake Integrity Mask kasutada koos MilkShake Integrity šampooni ja palsamiga.

Ilma parabeenideta.

Kasutamine: kandke mask niisketele, šampooniga pestud juustele, laske mõjuda 3-5 minutit. Seejärel loputage hoolikalt veega.

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylheptyl Caprylate, Dimethicone, Ethylhexyl Cocoate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Hydrolyzed Keratin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxye

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke mask niisketele, šampooniga pestud juustele, laske mõjuda 3-5 minutit. Seejärel loputage hoolikalt veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

14 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Milk Shake Integrity Intensive Treatment juuksemask

Milk Shake Integrity Intensive Treatment juuksemask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.