MilkShake Leave-In Conditioner Spray spreipalsam

MilkShake Leave-In Conditioner Spray spreipalsam Vaata suuremalt

MilkShake Leave-In Conditioner Spray spreipalsam

Toote ID: 51726
 4.7/5
Kommentaarid: 57
Prekės ID: 51726
Kommentaarid: 57

14,99 €

Toote ID: 51726
 4.7/5
Kommentaarid: 57
Prekės ID: 51726
Kommentaarid: 57

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 350 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Muudab juuksed kergemini hallatavaks, pehmendav, annab kohevust, tugevdav, lihtsustab juuste kammimist, toitev, niisutav, taastav, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, silub, siluv, taastab elujõu, sära andev, tugevdab juuksefolliikuleid, tasakaalustab
Toote tüüp Palsam, Pihusti
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Normaalsetele, Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Proteiinidega, Valguga, Piima proteiiniga, Mee ekstraktiga, Loodusliku meega, Väärtuslike ekstraktidega, Maasikaekstraktiga, Mustikaekstraktiga, Papaia ekstraktiga, Niisutavate Komponentidega, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Väärtuslike Kompleksidega, Antioksüdantidega

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Leave-In Conditioner Spray juustesse jäetav palsam niisutab juukseid, annab neile sileduse, läike ja meeldiva aroomi.

Toode on loodud erinevat tüüpi juuste, eriti kuivade või normaalsete juuste vajadusi silmas pidades ning seetõttu on sellel optimaalne niiskuse ja toitainete tasakaal. MilkShake juustesse jäetav palsam taastab juuste loomuliku pehmuse, muutes allumatute või kahuste salkude haldamise lihtsamaks.

Tootes sisalduvad piimaproteiinid toimivad komponendina, mis täidab juuste sisestruktuuri, aidates seeläbi tugevdada nõrgenenud või kahjustatud juukseid. MilkShake spreipalsam on rikastatud ka maasika-, mustika- ja teiste puuviljade ekstraktidega, mis taaselustavad, pehmendavad juukseid ja taastavad nende lummava sära. Tänu meeekstrakti ainulaadsetele omadustele niisutab Milkshake juustesse jäetav palsam märgatavalt karedad, kuivad või tuhmid juuksed. Tänu sellele muutub nende pind märgatavalt siledamaks, siledamaks ja omandab loomuliku läike. Integrity 41 tehnoloogia ja E-vitamiin kaitsevad juukseid UV-kiirte põhjustatud kahjustuste eest ja aitavad säilitada juuksevärvi sära.

Milkshake Leave In palsami peamised omadused:

  • hõlbustab juuste kammimist ja kujundamist;
  • vähendab juuste kahu ja pusasid;
  • tagab optimaalse juuste niiskustasakaalu;
  • pehmendab ja silub juuste pinda;
  • annab juustele loomuliku sära;
  • aitab kaitsta juukseid oksüdatiivsete kahjustuste eest;
  • kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest;
  • on magusa vanilli aroomiga.

See Milkshake juustesse jäetav palsam on tõhus viis juuste loomuliku ilu taastamiseks. Toode toidab, niisutab, tugevdab ja kaitseb juukseid, nii et need näevad alati välja pehmed, siledad ja tervelt läikivad.

Maksimaalse tulemuse saavutamiseks tuleks Milkshake spreipalsamit kasutada koos valitud Milkshake šampooni ja teiste firma toodetega.

Kasutamine: pihusta palsamit märgadele juustele kogu nende pikkuses. Ära loputa.

Aqua (Water), Polyquaternium-22, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Mel Extract (Honey Extract), Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Amodimethicone, Trideceth-12, Butylene Glycol, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: pihusta palsamit märgadele juustele kogu nende pikkuses. Ära loputa.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam
Pihusti

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

MilkShake Leave-In Conditioner Spray spreipalsam

MilkShake Leave-In Conditioner Spray spreipalsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.