CHI Aloe Vera Control Gel sirgendav geel lokkis juustele 147 ml

CHI Aloe Vera Control Gel sirgendav geel lokkis juustele 147 ml Vaata suuremalt

CHI Aloe Vera Control Gel sirgendav geel lokkis juustele 147 ml

Toote ID: 40702
Prekės ID: 40702

16,99 €

Toote ID: 40702
Prekės ID: 40702

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 147 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, taastav, hoiab, pehmendav, toitev, värskendav, kaitseb, rahustav, tugevdav, sära andev
Toote tüüp Geel
Juuste seisund/tüüp Lokkis juustele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Siidikompleksiga, Hüaluroonhappega, Väärtuslike ekstraktidega, Aminohappega, Vitamiinidega, Gluteenivaba, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Sulfaate, Aaloega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Parandage ja taaselustage lokke ja tekstuuri CHI Aloe Vera toodetega. Agave Nectari ja Super Hydration Blendiga rikastatud Aloe Vera sari täidab ja lukustab niiskust, et kaitsta ja hallata lokkis juukseid. Olenemata sellest, kas teie juuksed on paksud, surnud, sõnakuulmatud, kuivad või rabedad, CHI Aloe Vera aitab luua ja säilitada siidiselt siledad paksud, terve välimusega juuksed!

Sarja eelised: Sisaldab Aloe Vera ja Agave ekstrakte, mis peatavad niiskuse kadumise kogu juuste pikkuses. Super Hydration segu annab lisaniiskust ja siidiproteiin lisab pehmust.

Aloe Vera – suure oluliste toitainete ja vitamiinide sisaldusega, pakub suurepäraseid konditsioneerimisomadusi ning kaitseb ja rahustab peanahka. See annab elastsuse ja tugevuse ning sarnaselt looduslikule niisutajale säilitab niiskuse juuste sees.

Agaavinektar – aitab vältida tulevasi kahjustusi ja haprust, tugevdab nõrku juuksesalke, muudab juuksed läikivaks. Agaavitaimest saadud niisutavate suhkrute kasutamine taastab juuste elastsuse ning vähendab kahusust, kuivust ja tuhmust, muutes juuksed siledamaks ja pehmemaks.

Siidiproteiin – sisaldab 17 aminohapet, tungib läbi juuste ja tugevdab neid, parandades samal ajal nõrgestatud juuksekiudude struktuuri. Siidi üldised konditsioneerimisomadused aitavad kaasa juuste märgatavale särale.

Super Hydration Blend – ainulaadne segu koostisainetest ning spetsiaalselt valitud aminohapetest ja vitamiinidest, mis tagavad erakordse niiskuse ja jõudluse eelised.

Kõik Aloe Vera sarja tooted ei sisalda parabeene, sulfaate ja gluteeni.

CHI Aloe Vera Control Gel sirgendusgeel sisaldab 94% looduslikke koostisosi. Toode kontrollib tõhusalt rahutuid lokke, sirgendab neid ning annab neile sileduse ja sileduse.

Kasutamine: Kandke geel sõrmedele ja masseerige õrnalt niisketesse juustesse. Kuju nagu tavaliselt.

Disain võib erineda pildil olevast.

Aqua/Water/Eau, VP/VA Copolymer, Glycerin, Propanediol, PVP, PEG-12 Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Agave Tequilana Leaf Extract, Sodium PCA, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydroxyproline, L-Proline, Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PEG-40 Hydrogentated Castor Oil, Polysorbate 20, Aminomethyl Propanol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Ethylhexylglycerin , Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Citronellol, Coumarin, Limonene.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke geel sõrmedele ja masseerige õrnalt niisketesse juustesse. Kuju nagu tavaliselt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Geel

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

CHI Aloe Vera Control Gel sirgendav geel lokkis juustele 147 ml

CHI Aloe Vera Control Gel sirgendav geel lokkis juustele 147 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.