Scandic Line Decolorant Silver pleegituspulber

Scandic Line Decolorant Silver pleegituspulber Vaata suuremalt

Scandic Line Decolorant Silver pleegituspulber

Toote ID: 51615
Prekės ID: 51615

11,99 €

Toote ID: 51615
Prekės ID: 51615

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 500 g.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste blondeerimiseks, helendab, tugevdav, kaitseb, hoiab
Toote tüüp Blondeerimise pulber, Blondeeriv aine
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele, Õhukestele, Nõrkadele, Kahjustatud juustele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Keratiiniga, Nisu valguga, Proteiinidega, Hõbedaga
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Toote kirjeldus

Kasutusjuhised

Scandic Line Decolorant Silver pleegituspulber annab tõhusa valgendava efekti, mis võimaldab nautida kuni 7 tooni heledamaid juukseid.

Kui toode segada vajaliku koguse oksüdeeriva emulsiooniga, moodustub pehme ja kreemjas tekstuur, mida on lihtne ja mugav juustesse jaotada ning peale kantud segu püsib stabiilne, ei tilgu ega voola. Tänu hoolikalt valitud koostisainetele ei kuivata ega kahjusta pleegituspulber juukseid, mistõttu sobib suurepäraselt ka õhukeste või nõrkade juuste blondeerimiseks. Selles sisalduvad keratiin ja nisuproteiinid hooldavad, tugevdavad ja kaitsevad juukseid protseduuri ajal, hõbedased pigmendid võimaldavad saavutada eksklusiivse ja ilmselge valgendava efekti. Puuder on õrna, silmapaistmatu lõhnaga, mis annab protseduuri ajal meeldiva aroomielamuse.

Tolmuvaba toode võimaldab seda ohutult kasutada mistahes juuste pleegitamisprotseduuri ajal ka ilma kaitsemaski kandmata.

Toodet müüakse ilma oksüdeeriva emulsioonita.

Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: Segage pulber mittemetalses 6%, 9% või 12% oksüdatiivse emulsiooniga pakendil näidatud vahekorras. Segage, kuni segu on kreemjas. Toote pealhoidmise aeg sõltub juuste seisukorrast ja soovitud tulemusest. Protseduuri ajal kontrollige oma juukseid hoolikalt iga 5–10 minuti järel. Maksimaalne pealhoidmise aeg on 35 minutit. Protseduuri lõpus peske juukseid põhjalikult veega.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Kasutamine: Segage pulber mittemetalses 6%, 9% või 12% oksüdatiivse emulsiooniga pakendil näidatud vahekorras. Segage, kuni segu on kreemjas. Toote pealhoidmise aeg sõltub juuste seisukorrast ja soovitud tulemusest. Protseduuri ajal kontrollige oma juukseid hoolikalt iga 5–10 minuti järel. Maksimaalne pealhoidmise aeg on 35 minutit. Protseduuri lõpus peske juukseid põhjalikult veega.

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Scandic Line Decolorant Silver pleegituspulber

Scandic Line Decolorant Silver pleegituspulber

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.