MilkShake Daily Frequent Conditioner palsam

MilkShake Daily Frequent Conditioner palsam Vaata suuremalt

MilkShake Daily Frequent Conditioner palsam

Toote ID: 51331
 4.8/5
Kommentaarid: 17
Prekės ID: 51331
Kommentaarid: 17

10,99 €

Toote ID: 51331
 4.8/5
Kommentaarid: 17
Prekės ID: 51331
Kommentaarid: 17

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, kaitseb, kaitseb juukseotsad lõhenemise eest, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, pehmendav, tagab elastsuse, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, lihtsustab juuste kammimist, taastab elujõu, annab energiat, kõrvaldab kuivuse tunde, muudab juuksed kergemini hallatavaks, hoiab, taastav, toitev, pehmendav, silub, siluv, sära andev, värvi säilitamiseks
Toote tüüp Palsam
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Kahjustatud juustele, Normaalsetele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Piima proteiiniga, Proteiinidega, Valguga, Õunamahlaga, Aaloega, Väärtusliku mahlaga, Väärtuslike ekstraktidega, Aloe vera ekstraktiga, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Väärtuslike Kompleksidega, Niisutavate Komponentidega, Ei sisalda Parabeene, Naatriumlaurüülsulfaadi vaba (SLS)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Daily Frequent palsam aitab säilitada juuste niiskustasakaalu ja terve välimuse ka sagedase pesemise korral. Seetõttu sobib toode eriti hästi kuivade ja normaalsete juuste hooldamiseks.

Toodet iseloomustab konditsioneeriv koostis, mis koosneb niisutavate ja juukseid kaitsvate komponentide kombinatsioonist. MilkShake Daily Frequent palsami koostises olevad piimavalgud tungivad sügavale juustesse ja täidavad struktuuri ebatasasused. Ja aaloe ja õunamahl annavad juustele pehmuse, elujõu ja loomuliku sära. Seetõttu ei koorma väärtuslike õlide, vitamiinikompleksi ja muude komponentidega täiendatud MilkShake Daily palsam juukseid, kaitseb nende läiget ja siledust.

Toodet on täiendatud ka Integrity 41 tehnoloogiaga, mis põhineb päevalilleekstraktil. See aitab kaitsta juukseid kahjulike keskkonnamõjude eest, nii et saate nautida nende erksat värvi kauem kui kunagi varem.

MilkShake Daily palsami peamised omadused:

  • varustab juukseid vajalike toitainetega;
  • kaitseb juukseid kuivamise eest;
  • vähendab juuste karedust;
  • taastab juuste loomuliku elastsuse;
  • annab kiududele terve sära;
  • hõlbustab juuste kammimist;
  • sobib igapäevaseks kasutamiseks.

Sellest MilkShake šampoonist saab asendamatu alternatiiv, kui pead igapäevaselt pesema, näiteks intensiivselt sportides või pidevalt juuksekujundustooteid kasutades.

MilkShake Daily palsam on meeldiva lõhnaga toode, mis aitab iga päev oma juuste eest hoolt kanda!

Ilma parabeenideta. Ilma SLS-ita.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni, oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Glyceryl Stearate, Stearalkonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Disodium EDTA, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Panthenol, Hydrolyzed Milk Protein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Aloe Barbadensis Gel (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Pyrus Malus (Apple) Juice, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenyl Succinate, Silica, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Linalool.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni, oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

17 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Mari-Liis A. country flag 2023-11-23

Harutas pusad hästi lahti ja muutis kammitavaks.

Karolina country flag 2023-09-07

Välkkiire kohaletoimetamine. Ühel päeval tellisin ja järgmisel päeval sain kätte. Palsam pehmendab juukseid, mistõttu on nende kammimine palju aeglasem. Lõhn 10 punkti.

  • 2 inimest 2 inimesest pidas seda kasulikuks.
Ligita T. country flag 2023-08-15

See pehmendab juukseid väga hästi. Mõnus kreemjas konsistents. Ainult see üleküpsenud õunte lõhn ei ole hea... Aga ehk harjun ära.😉

Santa N. country flag 2023-08-08

Väga hea palsam, palju pole vaja. Pehmeid juukseid on väga lihtne kammida. Ma soovitan!

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

MilkShake Daily Frequent Conditioner palsam

MilkShake Daily Frequent Conditioner palsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.