MilkShake Lifestyling Smoothing Cream siluv juuksekreem

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream siluv juuksekreem Vaata suuremalt

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream siluv juuksekreem

Toote ID: 51356
 5/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 51356
Kommentaarid: 3

13,99 €

Toote ID: 51356
 5/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 51356
Kommentaarid: 3

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 10 ml., 150 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Silub, siluv, pehmendav, tugevdav, hoiab, pehmendav, niisutav, toitev, muudab juuksed kergemini hallatavaks, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, kaitseks päikese/kuumuse eest, päikesekaitse, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, modelleerimiseks/kujundamiseks, ei raskenda, tagab elastsuse, tagab elastsust, taastab elujõu, vähendab juuste turritamist, värvi säilitamiseks
Toote tüüp Kreem, Juuksekreem, Juuksehooldusvahend
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele, Keskmise paksusega, Paksudele, Karedatele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Valguga, Taimse valguga, Kinoaga, Siidikompleksiga, Siidi proteiiniga, Siidiga, Hüdrolüüsitud siidiga, Väärtuslike ekstraktidega, Niisutavate Komponentidega, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Antioksüdantidega, UV filtriga, Kaitseb vormimise ajal kuumuse eest

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream juuksekreem taastab juuste loomuliku pehmuse ja läike ning kaitseb keskkonna negatiivsete mõjude eest.

Toote ainulaadne koostis taastab juustele hoolitsetud ja elujõulise ilme. MilkShake Lifestyling siluv kreem on loodud juuste tõhusaks niisutamiseks ja toitmiseks. Seetõttu muutuvad isegi kuivad, karedad või raskesti hooldatavad juuksed elastseks, siledaks ja kuulekaks.

Toodet on täiendatud komponentidega, mis siluvad, kaitsevad ja hooldavad juukseid. Tootes sisalduvad siidiproteiinid tugevdavad iga kiudu ja loovad nende ümber nähtamatu kihi. Selle tulemusena näevad juuksed välja terved, elujõulised ja termiliste kahjustuste eest kaitstud. Kinoa proteiinid ja UV-filtrid aitavad säilitada juuste niiskustasakaalu ja nende värvi erksust. Seetõttu kaitseb nende komponentidega täiendatud MilkShake Smoothing Cream siluv kreem värvi tuhmumise eest ja hoolitseb nende terve sära eest.

Hoolikalt valitud komponentidega täiendatud toode hooldab juukseid ja hõlbustab nende kujundamise protsessi. Seetõttu on juukseid lihtsam hallata ning need näevad alati siledad, pehmed ja elastsed välja. Toote kaitsvad omadused UV-kiirte ja kuumuse kahjulike mõjude eest võimaldavad teil nautida juuste säravat ja elujõulist välimust iga päev.

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream juuksekreem silub juuksepinda ja annab neile loomuliku kerguse. Tänu oma erakordsele toimele sobib toode eriti hästi keskmise paksusega ja paksudele juustele, mis on särisevad või raskesti kontrollitavad.

Toote peamised omadused:

  • silub juuste pinda;
  • tagab õrna niisutuse;
  • kaitseb juukseid kuumakahjustuste eest;
  • aitab säilitada juuste värvi erksust;
  • muudab juuste haldamise lihtsamaks;
  • tagab pikaajalise tulemuse;
  • ei jäta juustesse jääke.

MilkShake Lifestyling siluv kreem - kaunite, hoolitsetud ja hallatavate juuste saladus.

Kasutamine: jaotage väike kogus peopesade vahel ja kandke niisketele juustele. Kujundage nagu tavaliselt. Ei ole vaja veega loputada.

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Dimethicone, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Laureth-7, Amodimethicone, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Trideceth-10, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Silk PG-Propyl Methylsilanediol, Hydrolyzed Quinoa, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus peopesade vahel ja kandke niisketele juustele. Kujundage nagu tavaliselt. Ei ole vaja veega loputada.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem
Juuksehooldusvahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream siluv juuksekreem

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream siluv juuksekreem

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.