Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Color&Care juuksevärv

Toote ID: 51491
 5/5
Kommentaarid: 4
Prekės ID: 51491
Kommentaarid: 4

6,49 €

Rohkem valikuid

Toote ID: 51491
 5/5
Kommentaarid: 4
Prekės ID: 51491
Kommentaarid: 4

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 75 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, tooni andev, toitev, tugevdav, säilitab naha niiskustasakaalu, pehmendav, taastav, sära andev, annab tervisliku sära, tagab elastsuse
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Ei sisalda ammoniaaki
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Color & Care on professionaalne juuksevärv, mis aitab läbi viia tõhusa juuste värvimisprotseduuri, võimaldades luua luksusliku, kauni ja ihaldatud soengu. Toode on pehmema ja õrnema aktiivse koostisega, mistõttu on sellel vähem keemilisi ja kahjulikke mõjusid juustele, samuti soodustab nende täiendavat toitmist ja tugevdamist, tagades sellega meeldiva kasutamise.

Värv seguneb hästi sobiva oksüdeeriva emulsiooniga, et luua optimaalse viskoossusega homogeenne mass, mida saab kergesti juustele kanda, kattes neid kogu pikkuses ühtlaselt. Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Color & Care juuksevärvides sisalduvad hooldavad komponendid säilitavad juustes optimaalse niiskustasakaalu, on pehmendava ja noorendava toimega, mistõttu saavad juuksed lisaks luksuslikule toonile ka täiusliku läike efekti.

Toodet müüakse ilma oksüdeeriva emulsioonita.

Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: Kandke kasutamise ajal spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetalses kausis juuksevärv ja oksüdeeriv emulsioon toote pakendil märgitud vahekorras. Kandke segu vastavalt soovile ettevalmistatud kuivadele juustele. Järgige tootja juhiseid ja loputage hoolikalt rohke sooja veega. Suurema või väiksema tootekoguse valmistamiseks tuleb jälgida toote pakendil toodud proportsioone.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua/Water/Eau, Ethanolamine, Isostearic Acid, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Laureth-4, Stearyl Alcohol, Ammonium Lauryl Sulfate, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Quaternium-91, Acrylates/Steareth-20 Itaconate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Methosulfate, Cyperus Esculentus Root Oil, Erythorbic Acid, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil/Vegetable Oil/Huile Végétale, Polyquaternium-6, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance), Sodium Sulfite, 2-Amino-3-Hydroxypyridine, 2-Methylresorcinol, m-Aminophenol, Resorcinol. B01706

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke kasutamise ajal spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetalses kausis juuksevärv ja oksüdeeriv emulsioon toote pakendil märgitud vahekorras. Kandke segu vastavalt soovile ettevalmistatud kuivadele juustele. Järgige tootja juhiseid ja loputage hoolikalt rohke sooja veega. Suurema või väiksema tootekoguse valmistamiseks tuleb jälgida toote pakendil toodud proportsioone.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Color&Care juuksevärv

Revlon Professional Revlonissimo Color Sublime Color&Care juuksevärv

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.