Revlon Professional Color Excel Tone On Tone juuksevärv

Toote ID: 51488
 5/5
Kommentaarid: 8
Prekės ID: 51488
Kommentaarid: 8

5,99 €

Rohkem valikuid

Toote ID: 51488
 5/5
Kommentaarid: 8
Prekės ID: 51488
Kommentaarid: 8

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 70 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, tooni andev, ühtlustab tooni, annab naturaalse efekti, siluv, silub, pehmendav, kaitseb, kaitseb mehaaniliste kahjustuste eest, tugevdav, taastav, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Ei sisalda ammoniaaki, Väärtuslike Kompleksidega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Revlon Color Excel Tone On Tone juuksevärv annab teile vabaduse luua julgelt dünaamilist ja tähelepanu köitvat välimust.

Efektiivsest tootest saab kordumatu abiline iga kogenud juuksuri jaoks. See aitab luua loomuliku, kontrollitud ja kauakestvat tooni. Ja toote õrn koostis tagab tõhusa, kuid õrna juuste värvimise. Seetõttu kaitseb Revlon Color Excel värv iga protseduuri ajal juukseid struktuurikahjustuste eest.

Uue põlvkonna toode tagab, et juuste värvimine on alati mugav ja kvaliteetne. Toote spetsiaalne tehnoloogia täidab ja taastab juuksestruktuuri, nii tekib iga kord ühtlane värviefekt. Revlon Color Excel juuksevärv tihendab ka juuste pealispinna soomused, nii et see näeb alati tervelt läikiv ja särav välja.

Toode tõstab esile loomulikud toonid, aidates seeläbi juustele elujõulise ilme tagasi tuua. Revlon Color Excel Tone On Tone juuksevärv peidab diskreetselt ka esimesed hallid karvad. Seetõttu näeb loodud efekt välja särav, kuid loomulik ja peen. Lai toonide palett võimaldab alati leida midagi, mis sobiks igaks konkreetseks juhtumiks.

Toote peamised omadused:

  • tagab pikaajalise toime;
  • annab peene, kuid rikkaliku efekti;
  • maskeerib esimesed hallid karvad;
  • silub juuste pinda;
  • taastab juustele erakordse sära;
  • tagab loomuliku välimusega mulje;
  • iseloomustab lai varjundite palett.

Revlon Color Excel Tone On Tone juuksevärv - õrn ja tõhus valik, kui vajate peent, kuid tõhusat värvivärskendust. See toode tagab tõhusa juuksehoolduse, taastab juustele erakordse heleduse ja sära.

Toodet müüakse ilma oksüdeeriva emulsioonita.

Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Ilma ammoniaagita.

Kasutamine: kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetallist kausis juuksevärv ja oksüdatsiooniemulsioon toote pakendil märgitud vahekorras. Kandke segu ettevalmistatud kuivadele juustele nii, nagu soovite tulemust. Oodake tootja määratud aeg ja loputage hoolikalt ja rohke sooja veega. Toote suurema või väiksema koguse valmistamiseks tuleks järgida toote pakendil märgitud proportsiooni.

Aqua/Water/Eau, Laureth-2, Ethanolamine, Propylene Glycol, Isostearic Acid, Glyceryl Stearate Se, Cetearyl Alcohol, Ammonium Lauryl Sulfate, Steartrimonium Chloride, Ceteareth-20, Dimethicone, Butylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Erythorbic Acid, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Mel/Honey/Miel, Polyquaternium-22, Polyquaternium-6, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance), Sodium Sulfate, 1-Naphthol, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, Phenyl Methyl Pyrazolone, Resorcinol, m-Aminophenol, p-Aminophenol, p-Phenylenediamine.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Segage mittemetallist kausis juuksevärv ja oksüdatsiooniemulsioon toote pakendil märgitud vahekorras. Kandke segu ettevalmistatud kuivadele juustele nii, nagu soovite tulemust. Oodake tootja määratud aeg ja loputage hoolikalt ja rohke sooja veega. Toote suurema või väiksema koguse valmistamiseks tuleks järgida toote pakendil märgitud proportsiooni.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Revlon Professional Color Excel Tone On Tone juuksevärv

Revlon Professional Color Excel Tone On Tone juuksevärv

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.