Veet Silk & Fresh depileeriv dušikreem kehale, tundlikule nahale

Veet Silk & Fresh depileeriv dušikreem kehale, tundlikule nahale Vaata suuremalt

Veet Silk & Fresh depileeriv dušikreem kehale, tundlikule nahale

Toote ID: 45870
Prekės ID: 45870

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

7,99 €

Toote ID: 45870
Prekės ID: 45870

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 135 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Karvade eemaldamiseks, rahustav, niisutav, toitev
Toote tüüp Depilatsioonikreem, Kreem
Naha seisund/tüüp Tundlikule nahale
Kehapiirkonnad Jalgadele, Kogu kehale
Omadused Uureaga, Aaloega, Vitamiinidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Veet Silk & Fresh depileeriv dušikreem tundlikule nahale tagab õrna depilatsiooni. Selle veekindel koostis töötab duši all tõhusalt, hoides teie naha niisutatuna ja sametisena. See eemaldab soovimatud karvad võimalikult juure lähedalt, jättes naha kuni kaks korda siledamaks kui tavaliselt.

Eemaldab ebavajalikud karvad tõhusalt ja ülikiiresti. Ei ärrita ega kuivata nahka. Niisutab ja taastab nahka intensiivselt, rahustab ja leevendab kõiki ärritusi. Rikastatud aloe vera ja E-vitamiiniga, hinnatud selle niisutavate ja toitvate omaduste poolest, mistõttu on toodet ohutu kasutada tundlikul ja kuival nahal.

Silk & Fresh depilatsioonikreemi koostis on rikastatud looduslike koostisosadega, nii et see võib nahka rahustada ja pehmendada. See sisaldab E-vitamiini, mis on tuntud oma antioksüdantsete ja põletikuvastaste omaduste poolest, aga ka aloe vera ekstrakti, mis annab kreemile tervendava, noorendava ja niisutava toime.

Loodud kohanema teie päevarütmiga. Tänu ainulaadsele veekindlate koostisosade segule töötab see duši all, nii et te ei pea lisaaega raiskama. Nahk pole mitte ainult sile, vaid ka pehme ja hoolitsetud ning taastuvad juuksed on õhemad ja nõrgemad.

Lisaks kreemile, mis tagab mugava ja tõhusa depilatsiooni koos õrna nahahooldusega, on komplektis švamm, mis eemaldab karvu ning muudab naha siledaks ja siidiseks.

Kuidas kasutada:

1. Enne duši all käimist kanna kreem ühtlaselt kuivale nahale, kasutades käsna värvilist poolt. Ärge hõõruge kreemi nahale. Ärge unustage hoolikalt katta kogu piirkond, mida soovite epileerida. Ärge unustage kreemi kätelt maha pesta.

2. Oodake enne pesemist vähemalt üks minut.

3. 1 minuti pärast peske nagu tavaliselt. Esimesed 2 minutit jälgi, et veejuga ei oleks suunatud otse kreemile, et see jääks piisavalt kauaks toimima.

4. Seejärel eemaldage kreem õrnalt käsna valge poolega. Vajadusel jäta kreem nahale veidi kauemaks - kuni 6 minutiks.

5. Pese hoolikalt.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Ceteareth-20, Calcium Hydroxide, VP/Hexadecene Copolymer, PPG-15 Stearyl Ether, Paraffnum Liquidum, Parfum, Magnesium Trisilicate, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Acrylates Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, BHT, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: 1. Enne duši all käimist kanna kreem ühtlaselt kuivale nahale, kasutades käsna värvilist poolt. Ärge hõõruge kreemi nahale. Ärge unustage hoolikalt katta kogu piirkond, mida soovite epileerida. Ärge unustage kreemi kätelt maha pesta. 2. Oodake enne pesemist vähemalt üks minut. 3. 1 minuti pärast peske nagu tavaliselt. Esimesed 2 minutit jälgi, et veejuga ei oleks suunatud otse kreemile, et see jääks piisavalt kauaks toimima. 4. Seejärel eemaldage kreem õrnalt käsna valge poolega. Vajadusel jäta kreem nahale veidi kauemaks - kuni 6 minutiks. 5. Pese hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem

Kirjutage oma ülevaade

Veet Silk & Fresh depileeriv dušikreem kehale, tundlikule nahale

Veet Silk & Fresh depileeriv dušikreem kehale, tundlikule nahale

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.