Veet Silk & Fresh depilatsioonikreem kuivale nahale

Veet Silk & Fresh depilatsioonikreem kuivale nahale Vaata suuremalt

Veet Silk & Fresh depilatsioonikreem kuivale nahale

Toote ID: 45901
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 45901
Kommentaarid: 1

6,49 €

Toote ID: 45901
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 45901
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml., 135 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Karvade eemaldamiseks, niisutav, silub, pehmendav, toitev, tagab elastsuse, hoiab
Toote tüüp Depilatsioonikreem, Kreem
Naha seisund/tüüp Väga kuivale nahale, Kuivale nahale
Kehapiirkonnad Jalgadele, Kogu kehale
Omadused Karbamiidiga, Sheavõiga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Veet Silk & Fresh depilatsioonikreem on spetsiaalselt loodud tundliku naha omanikele. Eemaldab tõhusalt ka kõige lühemad karvad, tagades naha sileduse kuni nädalaks. Koostis on rikastatud sheavõiga, mis on tuntud oma ülimalt niisutavate ja pehmendavate omaduste poolest. Kreem on lõhnastatud meeldiva liilialõhnaga. See muudab teie naha siidiseks, niisutatuks ja hoolitsetuks.

Veet on juhtiv kaubamärk, mis pakub tõhusaid, ohutuid ja end tõestanud karvaeemaldustooteid, mis aitavad saavutada kodus salongiväärilisi tulemusi. Tootevalikus on nii näole kui kehale mõeldud kreemid, losjoonid ja vaharibad.

Spetsiaalselt tundliku naha omanikele loodud Veet Silk & Fresh depilatsioonikreemiga saate kiiresti ja vaevata siidiselt pehme, sileda ja atraktiivse naha ilma soovimatute liigsete karvadeta!

Nautige õrna nahka ja meeldivat lõhna koos Silk & Fresh tehnoloogiaga depilatsioonikreemiga Veet Silk & Fresh. Lisaks tõhusale karvade eemaldamisele niisutab see toode ka nahka kuni 24 tundi. Kuivale nahale, mis on rikastatud sheavõi ja liilia lõhnaga.

Nahk püsib pehme ja toidetud kuni nädal. Regulaarsel kasutamisel muutuvad karvad pehmemaks ja õhemaks. Dermatoloogiliselt testitud.

Disain võib erineda fotol näidatust.

Kuidas kasutada:

1. Kanna ühtlaselt kumera spaatliga.
2. Jätke kreem nahale 3 minutiks. Kreemi eemaldamiseks kasutage olenevalt kehaosast spaatli laiemat või kitsamat otsa. Kui juuksed pole täielikult eemaldatud, võite kreemi jätta kuni 6 minutiks, kuid mitte kauemaks.
3. Peske nahk põhjalikult veega ja kuivatage.

Aqua, Urea, Potassium thioglycolate, Paraffinum liquidum, Cetearyl alcohol, Calcium hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Perfume, Magnesium trisilicate, Potassium hydroxide, Propylene glycol, Lithium magnesium sodium silicate, Butyrospermum parkii butter, Sodium gluconate , Acrylates copolymer, Hydrated silica, Cl 77891

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: 1. Kanna ühtlaselt kumera spaatliga.2. Jätke kreem nahale 3 minutiks. Kreemi eemaldamiseks kasutage olenevalt kehaosast spaatli laiemat või kitsamat otsa. Kui juuksed pole täielikult eemaldatud, võite kreemi jätta kuni 6 minutiks, kuid mitte kauemaks.3. Peske nahk põhjalikult veega ja kuivatage.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

1 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Irina country flag 2021-07-19

Mulle meeldib, aitäh.

Kirjutage oma ülevaade

Veet Silk & Fresh depilatsioonikreem kuivale nahale

Veet Silk & Fresh depilatsioonikreem kuivale nahale

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.