Mr. Bear Family Moustache Wax vuntsivaha 30 g

Mr. Bear Family Moustache Wax vuntsivaha 30 g Vaata suuremalt

Mr. Bear Family Moustache Wax vuntsivaha 30 g

Toote ID: 42589
Prekės ID: 42589

7,99 €

Toote ID: 42589
Prekės ID: 42589

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 g.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Modelleerimiseks/kujundamiseks, pehmendav, tagab elastsuse, tugevdav, hoiab
Toote tüüp Vaha
Kehapiirkonnad Näole, Vuntsidele
Ülemised noodid Lavendel, Puidu noodid, Rohelised lehed
Omadused Väärtuslike õlidega, Mesilasvahaga, Sheavõiga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Mr. Bear Family Moustache Wax on tugevalt kinnitav vuntsivaha, mis fikseerib tõhusalt sõnakuulmatud vuntside karvad, andes kuju ja sära. See on käsitsi valmistatud, kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga looduslikke koostisosi.

Vuntsivahale on iseloomulik meeldiv õrn lehestiku, lavendli ja puidu lõhn, mis rõhutab mehelikkust ja suurepärast maitset. Selle peamised koostisosad on mesilasvaha ja sheavõi, mis tagavad ka suurepärase niisutuse, konditsioneerimise ja vuntside juuste seisundi parandamise.

Toote koostis sisaldab ainult looduslikke koostisosi: mesilasvaha ja sheavõid. Valikus on neli imelist lõhna: värsked tsitruselised (Original), rohelised künkad ja lavendel (Wilderness), tsitruselised (Citrus) ja suvise männimetsa värskendav aroom (Woodland).

Doseerige sõrmedega väike kogus vaha, hõõruge seda pöidla ja nimetissõrme vahel ning kandke alati vuntsidele. Vuntse soovitame kammida paksenduses kammiga. Seejärel kujundate stiili oma maitse järgi.

Soovitus – kanna vuntsivaha kehalähedases taskus, tagades sellega selle optimaalse temperatuuri!

Kasutamine: enne kasutamist tuleb vaha soojendada. Parim on seda teha fööniga. Soojendage ja hõõruge väike kogus vaha pöidla ja nimetissõrme vahel, kandke läbi vuntside. 20. sajandi lõpus soovitame vuntside jaoks kasutada kammi. Suurepärane nipp: kandke vaha alati taskus, kehale lähemal. Nii on toode alati valmis teid aitama.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Cera alba, Lanolin, Butyrospermum parkii butter, Limonene , Citrus limon peel oil, Citrus aurantium bergamia fruit oil, Citrus grandisi peel oil, Citral, Aniba rosaeodora wood oil,Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Linalool, Geraniol

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: enne kasutamist tuleb vaha soojendada. Parim on seda teha fööniga. Soojendage ja hõõruge väike kogus vaha pöidla ja nimetissõrme vahel, kandke läbi vuntside. 20. sajandi lõpus soovitame vuntside jaoks kasutada kammi. Suurepärane nipp: kandke vaha alati taskus, kehale lähemal. Nii on toode alati valmis teid aitama.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Mr. Bear Family Moustache Wax vuntsivaha 30 g

Mr. Bear Family Moustache Wax vuntsivaha 30 g

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.