Eveline Laser Precision depilatsioonikreem kuivale ja tundlikule nahale

Eveline Laser Precision depilatsioonikreem kuivale ja tundlikule nahale Vaata suuremalt

Eveline Laser Precision depilatsioonikreem kuivale ja tundlikule nahale

Toote ID: 44743
Prekės ID: 44743

3,99 €

Toote ID: 44743
Prekės ID: 44743

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 125 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Silub, niisutav, hoiab, karvade eemaldamiseks, tagab elastsuse, aeglustab karva kasvu
Toote tüüp Depilatsioonikreem, Kreem
Naha seisund/tüüp Kuivale nahale, Tundlikule nahale
Kehapiirkonnad Bikini tsoon, Kaenlaalustele, Kätele
Omadused Hüaluroonhappega, Väärtuslike Kompleksidega, Ei sisalda Parabeene, Aaloega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Soovimatutest karvadest hõlpsasti ja valutult vabanemiseks kasutage populaarse Poola kaubamärgi Eveline Cosmetics Laser Precision depilatsioonikreemi. Tänu tasakaalustatud koostisele eemaldab kosmeetikatoode õrnalt ja tõhusalt ka kõige lühemate karvade, muutes teie naha täiesti siledaks.

Eveline Laser Precision depilatsioonikreem bikiinipiirkonnale, kaenlaalustele ja kätele on loodud spetsiaalselt kuivale ja tundlikule nahale.

Pidevast karvade eemaldamisest inspireeritud revolutsioonilisel LASER SMOOTH kompleksil põhinev kreem annab ideaalse sileda naha efekti vaid 5 minutiga.

Eveline Laser Precision depilatsioonikreemi koostis on küllastunud toimeainetega, mis regulaarselt kasutades mõjutavad intensiivselt karvu, nõrgendades neid, takistades nende sissekasvamist ja toites nahka. Kreemi on lihtne peale kanda ja spaatliga. Sellel on ka värskendav toime, nii et teie nahka ei ärritu ega puneta pärast depilatsiooni.

Eveline Laser Precision depilatsioonikreem sobib tundlike kehapiirkondade - bikiinide, kaenlaaluste - depileerimiseks.

Hankige efektiivse Everline'i depileeriva kreemiga ülilihtsalt ja veatu nahk, mis on mõeldud spetsiaalselt kuivale ja tundlikule nahale!

Rakendus: Spaatli abil kandke kiht ühtlaselt nendele kehapiirkondadele, kust soovite karvad eemaldada. Jätke kiht  5 minutiks, seejärel eemaldage kiht õrnalt spaatliga väikesest alast. Kui karvad on hõlpsasti eemaldatavad, eemaldage ülejäänud kreem spaatliga nende kasvu suunas. Kui karvu pole endiselt kerge eemaldada, tuleks kreem nahale jätta, kuid mitte kauemaks kui 10 minutit. Kreemi toimimisaeg sõltub karvade paksusest. Loputage nahk sooja veega (ilma seepi kasutamata) ja kuivatage rätikuga.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, THIOGLYCOLIC ACID, CALCIUM HYDROXIDE, POTASSIUM HYDROXIDE, CETEARETH-20, GLYCERYL STEARATE SE, PROPYLENE GLYCOL, PARAFFI NUM LIQUIDUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, LARREA DIVARICATA EXTRACT, LECITHIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE (LYRAL), CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL (LILIAL).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Rakendus: Spaatli abil kandke kiht ühtlaselt nendele kehapiirkondadele, kust soovite karvad eemaldada. Jätke kiht  5 minutiks, seejärel eemaldage kiht õrnalt spaatliga väikesest alast. Kui karvad on hõlpsasti eemaldatavad, eemaldage ülejäänud kreem spaatliga nende kasvu suunas. Kui karvu pole endiselt kerge eemaldada, tuleks kreem nahale jätta, kuid mitte kauemaks kui 10 minutit. Kreemi toimimisaeg sõltub karvade paksusest. Loputage nahk sooja veega (ilma seepi kasutamata) ja kuivatage rätikuga.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Eveline Laser Precision depilatsioonikreem kuivale ja tundlikule nahale

Eveline Laser Precision depilatsioonikreem kuivale ja tundlikule nahale

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.