Bielenda Vanity Aloe Hair Removal Cream depilatsioonikreem tundlikule nahale

Bielenda Vanity Aloe Hair Removal Cream depilatsioonikreem tundlikule nahale Vaata suuremalt

Bielenda Vanity Aloe Hair Removal Cream depilatsioonikreem tundlikule nahale

Toote ID: 46830
 5/5
Kommentaarid: 4
Prekės ID: 46830
Kommentaarid: 4

3,49 €

Toote ID: 46830
 5/5
Kommentaarid: 4
Prekės ID: 46830
Kommentaarid: 4

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Karvade eemaldamiseks, rahustav, taastav, niisutav, pehmendav, hoiab, pehmendav, tagab elastsuse
Toote tüüp Depilatsioonikreem, Kreem
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Naha seisund/tüüp Tundlikule nahale, Kergesti ärrituvale nahale
Kehapiirkonnad Kogu kehale, Näole, Bikini tsoon
Omadused Aaloega, Aaloe veega, Väärtuslike ekstraktidega, Niisutavate Komponentidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kaasaegne ühiskond dikteerib õrnema soo käitumise ja välimuse jaoks teatud tingimused. Seega on soovimatute karvade eemaldamine muutunud iga tüdruku ilurutiini osaks, kes soovib välja näha hoolitsetud, seksikas ja atraktiivne. Ideaalne abiline sellises õrnas protsessis on populaarse ja armastatud Poola kaubamärgi Bielenda Vanity Expert sarja depilatsioonikreem "Aloe".

Kui olete pehmete karvade omanik ja teil on madal valulävi, siis on see karvade eemaldamise meetod teile kõige optimaalsem. Tootes sisalduvad kemikaalid pikaajalisel kasutamisel mõjutavad karvajuurele ja hävitavad neid. Bielenda Vanity Aloe Hair Removal Cream aktiivsed looduslikud koostisained tungivad epidermise sügavamatesse kihtidesse ja reguleerivad looduslike hüdrolipiidide tasakaalu, taastades naha tugevuse, elastsuse ja sametisuse.

Bielenda Vanity Aloe Hair Removal Cream depileerib tundlikku nahka, et eemaldada õrnalt ja tõhusalt soovimatud karvad, rahustab ärritunud nahka.

Meeldiv tekstuur võimaldab tootel kergesti ja ühtlaselt jaotuda nahapinnal, nii kaetakse ja eemaldatakse valutult ka kõige lühemad karvad.

Kreem "lahustab" mittevajalikud karvad bikiinipiirkonnast või mõnest muust keha- või näoosast vaid 5 minutiga. Toodet on täiendatud aloe vera ekstraktiga, mis rahustab nahka ja leevendab sellest tulenevaid ärritusi, samuti taastab ja niisutab nahka, hoides sellega ära selle kuivamise protseduuri ajal või pärast seda.

Depilatsioonikreem annab nahale kauakestva pehmuse ning aktiivsed komponendid toidavad nahka, muutes selle pehmeks, niisutatuks ja rahustatuks.

Kasutamine: Kanna spaatliga paks kiht kreemi ühtlaselt soovitud nahapiirkonnale. Ära hõõru! Jäta kreem nahale 5-7 minutiks. Eemaldage kreem spaatliga karvakasvu vastassuunas. Pärast depilatsiooni loputage nahka ilma pesuvahendita jaheda veega ja kuivatage rätikuga.

Enne depilatsiooni tehke tundlikkuse test: kandke väike kogus toodet kätele, hoidke 5-10 minutit, loputage kreem jaheda veega. Kui 24 tunni jooksul nahaärritust ei esine, võite depileerida.

Enne ja pärast depilatsiooni ei ole soovitatav päevitada ega ujuda. Ärge päevitage päikese käes ega solaariumis vahetult enne ja pärast depilatsiooni. Mitte kasutada kahjustatud, ärritunud nahal. Ärge kasutage alkoholi sisaldavaid tooteid 24 tunni jooksul pärast depilatsiooni.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Thioglycolic Acid, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glyceryl Stearate SE, Propylene Glycol, Boswellia Serrata Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Dipropylene Glycol, Potassium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kanna spaatliga paks kiht kreemi ühtlaselt soovitud nahapiirkonnale. Ära hõõru! Jäta kreem nahale 5-7 minutiks. Eemaldage kreem spaatliga karvakasvu vastassuunas. Pärast depilatsiooni loputage nahka ilma pesuvahendita jaheda veega ja kuivatage rätikuga. Enne depilatsiooni tehke tundlikkuse test: kandke väike kogus toodet kätele, hoidke 5-10 minutit, loputage kreem jaheda veega. Kui 24 tunni jooksul nahaärritust ei esine, võite depileerida. Enne ja pärast depilatsiooni ei ole soovitatav päevitada ega ujuda. Ärge päevitage päikese käes ega solaariumis vahetult enne ja pärast depilatsiooni. Mitte kasutada kahjustatud, ärritunud nahal. Ärge kasutage alkoholi sisaldavaid tooteid 24 tunni jooksul pärast depilatsiooni.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

4 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Asta country flag 2023-07-14

Suurepärane toode, ei ärrita nahka.

Dana country flag 2023-02-21

👍

Ramunė P. country flag 2022-08-31

Tere .. Olen teie kaubaga ja kiire tarnega väga rahul. Aitäh, et olete olemas. 😘😘😘

Gertrūda J. country flag 2022-08-02

Tere päevast. Olen ostuga rahul.

Kirjutage oma ülevaade

Bielenda Vanity Aloe Hair Removal Cream depilatsioonikreem tundlikule nahale

Bielenda Vanity Aloe Hair Removal Cream depilatsioonikreem tundlikule nahale

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.