Ahava Men Time To Energise Men Foam-Free raseerimiskreem meestele

Ahava Men Time To Energise Men Foam-Free raseerimiskreem meestele Vaata suuremalt

Ahava Men Time To Energise Men Foam-Free raseerimiskreem meestele

Toote ID: 63262
Prekės ID: 63262

16,99 €

Toote ID: 63262
Prekės ID: 63262

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Raseerimiseks, pehmendav, pehmendav, silub, siluv, niisutav, rahustav, tagab elastsuse, tugevdav, toitev, võitleb vananemise märkidega, taastav, antibakteriaalsete omadustega, kaitseb
Toote tüüp Rasseerimiskreem
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused GMO-vaba, Ei sisalda Parabeene, Sobib veganitele, Alkoholivaba, Väärtuslike Kompleksidega, Mineraalidega, Saialilleekstraktiga, Flavonoididega, Antioksüdantidega, Ingveriga, Ženšenniga, Hõlmikpuu ekstraktiga, Rohelise tee ekstraktiga, Merevetikatega, Väärtuslike vetikatega, Vitamiinidega, A vitamiiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Ahava Men Time To Energize Men Foam-Free on vahuvaba habemeajamiskreem õrnaks ja sujuvaks raseerimiseks.

See habemeajamiskreem sisaldab Osmoter™-i, Ahavale omast Surnumere mineraalide segu ja G-force: võimsat antioksüdantset segu botaanilisest ingverijuurest, ženšennist ja hõlmikpuu lehtedest ning saialillest. See võimaldab põhjalikult ja ühtlaselt raseerida, niisutab ja rahustab nahka. Ideaalne jämedate näokarvade jaoks, jätab naha elastseks ja tugevdab selle üldist seisundit.

- Osmoter™: eksklusiivne segu võimsatest mineraalidest, mis on hangitud otse Surnumerest. See toimib "niiskusemagnetina", mis niisutab ja toidab nahka.

- Saialilled on rikkad flavonoidide (taimsed antioksüdandid) poolest, mis aitavad rahustada ja kaitsta nahka enneaegse vananemise eest.

- G-Force: võimas antioksüdant, botaaniline kombinatsioon ingverijuurest, ženšennist, hõlmikpuu lehtedest ja rohelisest teest, millel on rahustavad, antibakteriaalsed ja taastavad omadused.

- Mikrovetikatel on võimsad antioksüdantsed omadused. Beetakaroteen muudetakse A-vitamiiniks, mis aitab kaitsta UVA-kiirte eest: naha vananemise kõige olulisem tegur.

- Alkoholivaba, GMO-vaba, parabeenivaba, sobib veganitele.

Kasutamine: kandke ühtlaselt niiskele näole ja raseerige. Peske maha.

Aqua (Mineral Spring Water), C9-12 Alkane, Isodecyl Isononanoate, Stearyl Alcohol, Urea, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Bis-PEG 18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Stearyl Dimethicone, Sodium Lactate, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Sodium Benzoate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Polyquaternium-39, Menthyl Lactate, Hydrogenated Polydecene, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Blue 1 (CI 42090), Pvp, Allantoin, Panthenol (Pro Vitamin B5), Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Panax Ginseng Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water/Osmoter).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke ühtlaselt niiskele näole ja raseerige. Peske maha.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Ahava Men Time To Energise Men Foam-Free raseerimiskreem meestele

Ahava Men Time To Energise Men Foam-Free raseerimiskreem meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.