WoodWick Humidor lõhnaküünal

WoodWick Humidor lõhnaküünal Vaata suuremalt

WoodWick Humidor lõhnaküünal

Toote ID: 48255
 5/5
Kommentaarid: 23
Prekės ID: 48255
Kommentaarid: 23

26,99 €

Toote ID: 48255
 5/5
Kommentaarid: 23
Prekės ID: 48255
Kommentaarid: 23

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 275 g., 453,6 g., 609,5 g., 85 g., 31 g.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Leevendab stressi, lõdvestab, neutraliseerib ebameeldivat lõhna
Toote tüüp Küünal
Lõhna tüüp Idamaine – Vürtsi
Ülemised noodid Sammal, Orhidee, Vanilje, Tubakas
Keskmised noodid Miško natos, Liilia, Nahk
Alumised noodid Sandlipuu, Tonka uba, Merevaik
Omadused Parafiiniga, Sojavahaga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

WoodWick küünlad täidavad ruumid ainulaadse lõhna ja naturaalsest puidust tahist lähtuva hubase kamina pehme särinaga. Kõik WoodWick küünlatahid on käsitsi valmistatud. Ja WoodWick küünalde ainulaadne särisemine on loodud patenteeritud PLUSWICK® Innovation tehnoloogia abil, mis on loodud tagama turvalise ja ühtlase multifunktsionaalse kogemuse intensiivse, kiiresti leviva lõhna ja optimaalse põletusega. WoodWick küünlad täidavad ruumid imelise lõhnaga ja pakuvad ihaldusväärseid elamusi. Lõhnavalik loob lõdvestuse, rahulikkuse, inspiratsiooni tegutsemiseks, kirgliku või romantilise meeleolu, kus iganes sa ka poleks. Mõnusalt praksuv taht aitab luua eksklusiivse atmosfääri. Iga WoodWick küünal on valmistatud kõrgeima kvaliteediga parafiini ja sojavaha segust, millele on lisatud väga kontsentreeritud lõhnu, et muuta iga hetk imeliseks kohe pärast küünla süütamist!

WoodWick küünlad eristuvad mitte ainult ainulaadsete aromaatsete kompositsioonide, vaid ka ainulaadse disaini poolest, mis teeb neist suurepärased sisustusdetailid. Küünaldel on elegantsed vormid. Igaüks neist on olenevalt suurusest unikaalne. Klaasanumatesse valatud WoodWick küünlad on erineva suuruse ja kujuga: väikese, keskmise või suure liivakellakujulised või nikerdatud paadikujulised. Klaasanumates küünlad sobivad suurepäraselt kinkimiseks ja väike plastanumates WoodWick Petite lõhna proovimiseks.

WoodWick Humidor aromaatsest küünlast õhkub rafineeritust ja soojust – laagerdunud tubakalehtede, laagerdunud naha ja merevaigu muskuse segu, mis annab kodule külmadel õhtutel erilise mugavuse. Peen sigarite lõhn, mis on segatud puidu ja vürtside nootidega, loob kuvandi luksusliku kodu hubasest nurgast. Kohe pärast küünla süütamist on tunda sambla ja orhideede rafineeritud duetti, mis on suurepäraselt ühendatud vanilje ja tubaka rikkalike nootidega. Lõhna keskmes on ainulaadne laagerdunud nahk, mis kiirgab aromaatseid võlusid metsalõhna ja selles õitsevate liiliate salapärasel taustal. Aroomi tugev põhi pärast esialgse mulje tuhmumist on sandlipuu, tonka uba ja merevaik.

WoodWick küünla hind ja põlemisaeg sõltuvad küünla suurusest. Tootja märgib, et:

  • 85 g. (Core Mini) küünal põleb kuni 35 tundi;
  • 275 g. (Core) küünal põleb kuni 60 tundi;
  • 453,6 g. (Heartwick (Ellipse)) küünal põleb kuni 50 tundi;
  • 609,5 g. (Suur südamik) küünal põleb kuni 160 tundi.

Kasutamine: Asetage küünal kuumakindlale pinnale. Ärge jätke põlema kauemaks kui neljaks tunniks. Ärge kunagi laske küünlal täielikult põleda. Ärge kunagi jätke põlevat küünalt järelevalveta või tuleohtlike esemete lähedusse. Hoida lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Kui küünlal on rohkem kui üks taht, tuleb kõik tahid koos süüdata. Ärge põletage ühte tahti korraga, sest sel juhul põleb üks taht rohkem kui teine ​​ja see võib vedelas vahas ära vajuda.

TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Asetage küünal kuumakindlale pinnale. Ärge jätke põlema kauemaks kui neljaks tunniks. Ärge kunagi laske küünlal täielikult põleda. Ärge kunagi jätke põlevat küünalt järelevalveta või tuleohtlike esemete lähedusse. Hoida lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Kui küünlal on rohkem kui üks taht, tuleb kõik tahid koos süüdata. Ärge põletage ühte tahti korraga, sest sel juhul põleb üks taht rohkem kui teine ​​ja see võib vedelas vahas ära vajuda.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

23 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Olga country flag 2023-09-30

Väga rafineeritud aroom, ümbritsev naha ja tubaka segu, lõhn on väga meeldiv, ostan kindlasti veel.

Solveiga J. country flag 2023-08-31

Kiire kohaletoimetamine ja küünal lõhnab imeliselt nagu alati

Pijus country flag 2023-08-17

Üks parimaid lõhnu isiklikult, odavaim koht nende küünalde ostmiseks Leedus, väga kiire kohaletoimetamine

Monika country flag 2023-01-27

Ületas ootusi, lõhnab imeliselt!

Ilze G. country flag 2022-12-20

Suurepärane lõhn! Saadan kindlasti veel!

Ala country flag 2022-12-13

Suurepärane lõhn, püsib kaua

Kristīne country flag 2022-12-11

See küünal on nii kvaliteetne ja küünla lõhn on tõeliselt luksuslik. Tellitud juba 3 korda! Ja väike praksuv põleti on midagi nii ainulaadset!:)

Inesa country flag 2022-12-09

Humidoril on täiuslik lõhn, terve maja lõhnab, see pole esimene kord, kui ma seda ostan. Siiani minu lemmiklõhn kõigist, mida olen proovinud.

Dominykas D. country flag 2022-11-20

See ei võrdu selle kerge, suurepärase lõhnaga ja purunemisel praksumisega. Siin on hind parim ja kohaletoimetamine on väga kiire

Lolita country flag 2022-09-26

Woodwick Humidori küünla lõhn on hämmastav. Küünal lõhnab tugevalt, seega sobib pigem sügis-talveks, suurematesse ruumidesse.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Neda country flag 2022-04-24

Küünla lõhn on imeline - tellisin juba teise sama lõhnaga küünla. Hind soodsam kui Leedus edasimüüja kaudu ostes. Tellimise protsess on lihtne ja selge, tellimus täidetakse määratud aja jooksul.

Renata country flag 2022-02-21

Humidori lõhn neile, kes soovivad õrna lõhna asemel rikkalikumat, intensiivsemat ja märgatavamat siselõhna. Lõhn toas on tunda ka küünalt süütamata ja see jääb tuppa ka peale kasutamist. Ostes 453 g. krõbin on kuuldav, näeb ilus välja. Vaha pikaajaline põlemine ja sulamine vähendab leeki pärast korduvat kasutamist. Lõhn on universaalne. Mulle meeldib puit, kohv, sigaretid. Kiire kohaletoomine.

Mariana country flag 2022-01-06

Küünal on igatahes suurepärane, aga Humidor lõhnab liiga teravalt, sobib ainult väga suurde ruumi.

  • 2 inimest 2 inimesest pidas seda kasulikuks.
Monika R. country flag 2021-11-30

Parim hind, mida Leedust leida võis, isegi black friday pakkumiste ajal ei ületanud keegi save24 hinda ja tarned väga kiiresti. Lõhn - universaalne ja mitteärritav

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Živilė V. country flag 2021-11-26

Kiire tarne, atraktiivne hind!

Laura L. country flag 2021-11-18

Woodwicki küünlad ise on midagi täiuslikku. Tõsi, ma ei jäänud päris rahule küünlaga, mis leegi särinat kiirgab, seega ostsin seekord suuremad küünlad, mis sellist häält ei tee. Lõhn on lihtsalt hämmastav, nii meeldiv ja unisex, seega sobib kingitus nii meestele kui naistele, kes hindavad kodu hubasust ning armastavad küünlaid ja luksuslikke parfüüme. P.S. save24 hinnad nendele küünaldele on parimad :)

  • 3 inimest 3 inimesest pidas seda kasulikuks.
Laima K. country flag 2021-10-20

Mulle väga meeldis küünal.Kauba kiirelt teele.Soovitan osta save24!

Kirjutage oma ülevaade

WoodWick Humidor lõhnaküünal

WoodWick Humidor lõhnaküünal

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.