Tom Ford Oud Wood EDP meestele ja naistele

Tasuta saatmine Tom Ford Oud Wood EDP meestele ja naistele Vaata suuremalt

Tom Ford Oud Wood EDP meestele ja naistele

Toote ID: 22338
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 22338
Kommentaarid: 5

129,99 €

Toote ID: 22338
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 22338
Kommentaarid: 5

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml., 50 ml., 100 ml., 250 ml.
Sugu Naistele, Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Idamaine – Puidu, Idamaine – Puidu, Merevaigu - Puidu
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Sandlipuu, Kardemon, Vanilje, Sichuani pipar, Lõhnav vetiveeria, Vetiveeria, Kotkapuu, Brasiilia mahagon, Tonka uba, Merevaik

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Tom Ford Private Blend kollektsioon paistab silma ainulaadsete lõhnaainete rohkuse poolest, mida ei piira traditsioonid ega reeglid. Need on põneva kvaliteediga hüpnotiseerivad parfümeerialoomingud, mis on mõeldud inimesele, kellel on rafineeritud maitse ja oskus tabada ka kõige õrnemaid lõhnanüansse. Tom Ford Oud Wood parfüüm on üks selle kollektsiooni meistriteoseid.

Püha, rafineeritud ja ülevus, mis täidab kogu ruumi. Eksootiline, luksuslik ja sõltuvust tekitav sensuaalsus. Selliseid aistinguid pakub Tom Ford Oud Wood parfüüm.

Salapärane ja väljendusrikas aroom on loodud kombineerides haruldasi ja ootamatuid noote, mis paljastaksid harmooniliselt nii mehe kui naise olemuse. Lõhnav koostis avaneb rikkalike sandlipuu ja lõhnava roosipuu puudutustega, mis tõstavad esile vürtsika Sichuani pipra ja kuivad lõhnava kuldvitsa puudutused. Lummavat soojust ja sensuaalsust võimendavad kardemoni vaoshoitud sädelus ja vanilje magusad puudutused. Üks väärtuslikumaid noote, mida selle lõhna loomisel on kasutatud, on aga agarpuu, mis jätab jälje jõust, luksusest, avarusest ja intrigeerivast salapärasusest. Sellele majesteetlikule, kuid täiuslikult integreeritud puiduakordile lisatakse ka lõhnavate tonka ubade ja merevaigu soojust.

Tom Ford Oud Wood parfüüm õhkub salapära, erutab oma mugava luksusega ning kutsub nautima sujuvat, pehmet ja kreemjat aroomi, mis on täidetud eksootilise puidu, vürtside ja idamaise soojusega. Inimene, kes valib selle rikkaliku ja sooja lõhna, võlub oma stiili, iseloomuga ja tõmbab loomulikult tähelepanu ilma täiendava pingutuseta.

Parfüüm on paigutatud tumehallisse, arhitektuurse kujuga pudelisse, mille täpsed jooned peegeldavad lõhna sügavust, tumedust ja võlu.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER\AQUA\EAU, LINALOOL, BHT, LIMONENE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

5 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Raimundas V. country flag 2023-09-11

Hea, originaal parfüüm. Kiire kohaletoomine. 10/10.

Natalija country flag 2023-05-12

Sõnni lõhn.

Edvinas J. country flag 2022-11-28

Väga seksikas lõhn 😎

Rolands country flag 2022-11-17

Väga hea parfüüm.

Kirjutage oma ülevaade

Tom Ford Oud Wood EDP meestele ja naistele

Tom Ford Oud Wood EDP meestele ja naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.