Tom Ford Ombre Leather EDP meestele ja naistele

Tasuta saatmine Tom Ford Ombre Leather EDP meestele ja naistele Vaata suuremalt

Tom Ford Ombre Leather EDP meestele ja naistele

Toote ID: 38041
 5/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 38041
Kommentaarid: 13

109,99 €

Toote ID: 38041
 5/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 38041
Kommentaarid: 13

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 100 ml., 150 ml.
Sugu Naistele, Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Naha
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Kardemon
Keskmised noodid Nahk, Valgeõieline jasmiin
Alumised noodid Patšuli, Patšuli, Merevaik, Sammal, Sammal

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Tom Ford parfüümid meestele ja naistele on omaette lõhnakategooria, milles kaovad kõik reeglid ja piirid mehelikkuse ja naiselikkuse vahel. Kõiki Tom Ford unisex parfüüme iseloomustavad võrgutavad ja atraktiivsed kompositsioonid, mis ühendavad julgelt säravat, rikkalikku ja modernset ja enesekindlat isikupära kehastavaid akorde, jättes kustumatu mulje.

Tom Ford Ombre Leather parfüüm meestele ja naistele on aroom, mis on täis ohjeldamatut vabadust, looduse joovastavat majesteetlikkust ning kuumade kivide ja tuulega kaetud liiva kuumust. See Tom Ford parfüüm on loodud reegleid trotsivale mehele, kes aktsepteerib avatud südamega oma unikaalsust ilu ja sensuaalse seksuaalsuse sümbolina. Tom Ford Ombre Leather parfüüm avardab meelte piire ja võimaldab tunda kuiva maa pealt tõusvat tolmu, kuuma kõrbeõhku ning naha rikkalikku ja ainulaadset puudutust...

Parfüümi ilmekas koostis algab tugevate, värskete ja vürtsikate kardemoni nootidega. Tom Ford Ombre Leather aroomi keskmes on tumedad nahaakordid, mis kiirgavad suitsust intensiivsust ja peent sujuvust, mida täiendab araabia jasmiini uimane hõng, mis paljastab peenelt metsikut ilu, ning see hoolikalt koostatud kombinatsioon ühendab kuivad ja magusad noodid harmooniliseks tervikuks. Kompositsiooni kroonivad patšuli maalähedased sensuaalsed noodid, mida täiendavad merevaigu kuldne kuma ja kuivus ning rikkalikud, tumedad ja heledad samblaakordid, mis simuleerivad kuuma kõrbe.

Tom Ford Ombre Leather parfüüm on särav, vürtsikas, suitsune aroom, mis on inspireeritud mälestustesse peidetud ainulaadsest maastikust ja sensoorsest kogemusest. See on avatud, rikkalik, hüpnotiseeriv aroom säravale, küpsele ja vabameelsele isiksusele.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat. , Fragrance (Parfum) , Water\Aqua\Eau , Tocopherol , Benzyl Salicylate , Linalool , Alpha-Isomethyl Ionone , Hydroxycitronellal , Benzyl Benzoate , Geraniol , Limonene , Cinnamyl Alcohol , Citronellol , Methyl 2-Octynoate , Benzyl Cinnamate , Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate , Bht

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

13 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Oluwafemi M. country flag 2023-06-28

väga kiire tarne. Suurepärane lõhn, ideaalne meestele

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Tom Ford Ombre Leather EDP meestele ja naistele

Tom Ford Ombre Leather EDP meestele ja naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.