Paco Rabanne Invictus EDT meestele

Paco Rabanne Invictus EDT meestele Vaata suuremalt

Paco Rabanne Invictus EDT meestele

Toote ID: 19967
 4.8/5
Kommentaarid: 65
Prekės ID: 19967
Kommentaarid: 65

14,99 €

Toote ID: 19967
 4.8/5
Kommentaarid: 65
Prekės ID: 19967
Kommentaarid: 65

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 10 ml., 50 ml., 100 ml., 150 ml., 200 ml., 15 ml., 5 ml.
Sugu Meestele
Kontsentratsioon EDT
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Puidu – Vee, Puidu – Vee, Puidu – Vee, Puidu – Vee
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Greip, Mere noodid, Mandariinipuu, Mandariin
Keskmised noodid Loorberileht, Ebajasmiin
Alumised noodid Argentina pühapuu, Kollane lõhnasamblik, Patšuli, Patšuli, Ambra

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Värskendav. Dünaamiline. Tundlik. Võitmatu.

Nii saab määratleda Paco Rabanne Invictus parfüümi, mis kehastab tõelist võitja vaimu. See on lõhn, mis esindab energiat, jõudu, sihikindlust ja erakordset, põnevat soojust. Invictus Paco Rabanne parfüüm on kindlasti mõeldud meistrile – seksikale, karismaatilisele ja enesekindlale mehele. Ta ületab pidevalt tavapäraseid piire, valib julgelt äärmusi ega karda riske võtta, kuid suudab alati endale truuks jääda.

Dünaamiline kompositsioon algab värske greibi ja mahlase mandariini sosistamisega, mida kajab merelainete jahutav lahing. Elujõuline energiapuhang purskab võimsa purskkaevuna ja viib Paco Rabanne Invictus lõhnava, kuid meeldiva ja armsalt veetleva südameni. Selles põimuvad aromaatse rohelusega täidetud loorberilehed jasmiini akordidega, mis lisavad nende teravat värskust õrna magususega. Ootamatut ja mehelikku sensuaalsust pakuvad lõpuks meeli erutavad ja alateadlikult sõltuvust tekitavad puidused noodid. Guajaki puidu põnevalt soojad akordid saadavad patšuli ja aed jalaka noote ning nende maalähedast energiat soojendavad õrnad ambra puudutused.

Elav ekstaas ja ootamatu sõltuvus. Vürtsikas värskus ja tuline sensuaalsus. Selles võitluses pole ühte võitjat. Dünaamilised, lõpmatult erinevad, kuid üksteist täiendavad jõud sulanduvad lummavas aroomis harmooniliseks harmooniaks ja jätavad kustumatu mulje.

Energiat, pealehakkamist ja adrenaliin – kõike seda pakub meestele mõeldud Paco Rabanne Invictus parfüüm. Aroom kätkeb endas ohjeldamatut dünaamilisust, rikkalikku jõudu ja sisemist soojust, seetõttu peegeldab see elava ja sensuaalse mehe olemust.

Värskest värskust ja rikkalikku puidust akordi täis aroom on peidetud trofeekujulisse pudelisse. Selline pudeli kujundus toob ainult esile selle parfüümi valinud mehe energia ja magusa õndsuse, mis saabub siis, kui ta oma eesmärgi saavutab.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Fragrance, Water, Benzyl Salicylate,Limonene Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eugenol, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Ci 60730 (Ext. Violet 2), Ci 19140 (Yellow 5), Ci 14700 (Red 4),Ci 42090 (Blue 1).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

65 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Paco Rabanne Invictus EDT meestele

Paco Rabanne Invictus EDT meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.

Invictus Paco Rabanne parfüümi hind varieerub sõltuvalt valitud kollektsiooni lõhnast, samuti aromaatsete ainete kontsentratsioonist selles ja kogusest, mida plaanite osta.

Paco Rabanne Invictus parfüümid jõuavad meie klientideni reeglina 1-3 tööpäeva jooksul. Seetõttu võite olla kindel, et Save24.ee-ga on Invictuse parfüüm endale või kingituseks alati kiirelt ja turvaliselt teie käes.