Narciso Rodriguez For Her lõhnakomplekt naistele (20 ml. EDP + 20 ml. EDT)

Tasuta saatmine pakiautomaati Narciso Rodriguez For Her lõhnakomplekt naistele (20 ml. EDP + 20 ml. EDT) Vaata suuremalt

Narciso Rodriguez For Her lõhnakomplekt naistele (20 ml. EDP + 20 ml. EDT)

Toote ID: 59191
Prekės ID: 59191

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

44,49 €

Toote ID: 59191
Prekės ID: 59191

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 1 tk., Komplekt
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP, EDT
Pakend(id) Komplekt
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Lille – Puidu (Muskus)
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Komplekt sisaldab:

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc EDP 20 ml.

Narciso Rodriguez For Her EDT 20 ml.

  • Narciso Rodriguez Pure Musc parfüüm on ajatu ja väga kirglik aroom, mis rõhutab iseseisvust. Sellest tükist kiirgab naiselikku vaimu - õhkub puhtust, kergust, annab enesekindlust ja laseb naiselikul ilu paljastada, lubada kergeid manipuleerimisi, provotseerida. See segu lõhnab naise järele, kes on enesekindel ja võtab kõik väljakutsed vapralt vastu. Pure Musc algust tähistavad võrgutavad jasmiini ja värske apelsiniõie essentsid. Rikkalikus südames domineerib sensuaalne muskus ning põhjas võluvad intensiivsed kašmiiri noodid koos merevaigu ja magusa patšuliga. Parfüümipudeli valge ja must värv kiirgab puhtust ja klassikalist stiili. Kohe, kui puudutate pehmet parfüümiudu, hakkate looma uut, senikuuldut lugu...

  • Narciso Rodriguez For Her on saanud tõeliseks ikooniks parfüümide ajaloos. Lihtne disain, puhtus ja peen luksusvihje määratlevad aroomi, mis meenutab palja naha sensuaalset aroomi. Puhas lillesegu valge muskusega on väga kaasaegne ja naiselik, mis sulandub nahka ja toimib selle kandja õrna aksessuaarina. Õrn ja rafineeritud tualettvesi õhkab nahast puhtust ja peent elegantsi. Apelsiniõite ja viiruki lillelised noodid annavad valgele muskusele naiseliku vimka. Tilk bergamotti annab värskust, merevaik ja vanill loovad sensuaalset soojust. Vetiver ja patšuli lisavad enesekindlust ja julgust, mis on peidus pehmes naiselikus välimuses. Elegantne pudel on vaba tarbetutest kaunistustest ja on seest toonitud, et tuua esile läbipaistva klaasi sära. Salapärane värv ei anna midagi ära ja meelitab avastama, mis on peidus sees.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

EDP: ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, ISOEUGENOL, BHT, BENZYL BENZOATE, FARNESOL EDT: Alcohol denat, aqua, parfum, propylene glycol, BHT, butylphenol sulfonate, tributyl citrate, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, isoeugenol, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene-carboxaldehyde, alpha-isomethyl ionone.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kirjutage oma ülevaade

Narciso Rodriguez For Her lõhnakomplekt naistele (20 ml. EDP + 20 ml. EDT)

Narciso Rodriguez For Her lõhnakomplekt naistele (20 ml. EDP + 20 ml. EDT)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.