Narciso Rodriguez for Her komplekt naistele (50 ml EDT + 10 ml Pure Musc)

Tasuta saatmine Narciso Rodriguez for Her komplekt naistele (50 ml EDT + 10 ml Pure Musc) Vaata suuremalt

Narciso Rodriguez for Her komplekt naistele (50 ml EDT + 10 ml Pure Musc)

Toote ID: 56639
Prekės ID: 56639

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

64,99 €

Toote ID: 56639
Prekės ID: 56639

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 1 tk.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDT, EDP
Pakend(id) Komplekt
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Lille – Puidu, Lille – Puidu (Muskus)
Kehapiirkonnad Kogu kehale

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Brändi esimene lõhn "Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette" on saanud tõeliseks ikooniks parfüümi ajaloos. Lihtne disain, puhtus ja peen luksus iseloomustavad lõhna, mis meenutab palja naha sensuaalset aroomi. Puhas lillearoom valge muskusega on väga kaasaegne ja naiselik, see voolab nahka ja toimib selle omaniku peene aksessuaarina. Õrn ja peen tualettvesi kiirgab naha puhtust ja peent elegantsi. Apelsiniõite ja lõhnavate lillede noodid annavad valgele muskusele naiseliku hõngu. Bergamoti tilgad pakuvad värskendust ning merevaik ja vanill loovad sensuaalset soojust. Vetiver ja patšuli annavad aimu enesekindlusest ja julgusest, mis peitub õrnas naiselikus välimuses. Disainer Narciso Rodriguez soovis, et tema esimene lõhn peegeldaks naise kaasaegset individuaalsust ja avatust. Parfümeerid Christine Nagel ja Francis Kurkdjian lõid kontrastse lõhna. Läbipaistev ja samas läbipaistmatu pudel pole mitte ainult õrn, vaid ka julge. Rodriguez ütleb, et lõhn on selle lahutamatu osa, nagu ka tema moetöö. Elegantsel viaalil pole kaunistusi ja see on seest toonitud, et rõhutada läbipaistva klaasi sära. Salapärane must värv ei anna midagi ära ja ahvatleb paljastama, mis sees peidus on. Soovitatav päevaks, õhtuks, igaks puhuks.

Narciso Rodriguez for Her on võluv tualettvesi, mille disainer Narciso Rodriguez andis välja oma esimese noorusea armastuse auks.

Lummav lõhn põhineb Egiptuse muskusel, see on Narciso lemmikparfüüm, mis meenutab eredamaid tundeid. Aroom erineb intensiivsema apelsini puidu ja osmanthuse lillede kõlaga.

Südamenoodid võluvad õdusa muskuse ja ambra kombinatsiooniga, mis on nii sügavad ja ebatavaliselt soojad. Viimistlus koosneb patšulist, vetiverist ja vanillist.

Narciso Rodriguez for Her aroom on mõeldud daamidele, kes püüdlevad täiuslikkuse poole, absoluutselt kõiges.

Lõhna omanik kiirgab sisemist vabadust ja individuaalsust, selline naine on siiras, võluv, romantiline ja alati vastupandamatu.

Narciso Rodriguez for Her on parim valik ennast armastavale daamile!

Narciso Rodriguez Pure Musc parfüümveel on igavene ja väga kirglik aroom, mis rõhutab iseseisvust. Need parfüümid kiirgavad naise vaimu – kiirgavad puhtust, kergust, annavad enesekindlust ja võimaldavad paljastada naiselikku ilu, sukelduda kergetesse manipuleerimistesse, provotseerida. See lõhn lõhnab nagu naine, kes on enesekindel ja võtab julgelt vastu kõik väljakutsed. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc algust tähistavad võrgutavad jasmiini ja värskete apelsiniõite essentsid. Rikkalikus südames domineerib sensuaalne muskus ning põhjas köidavad intensiivsed kašmiiri noodid koos merevaigu ja magusa patšuliga. Parfüümipudeli valge-must värv kiirgab puhtust ja klassikalist stiili. Niipea kui puudutate lõhna pehmet udu, hakkate looma uut, ennekuulmatut lugu...

Komplekti pakend ja komplekti komponendid (dušigeelid, vedelikud jne) uuenevad pidevalt, mistõttu võivad need erineda fotol kujutatust. Võite saada uue või vana disainiga toote.

Komplekti kuulub: Narciso Rodriguez for Her 50 ml. EDT naiste parfüüm; Narciso Rodriguez For Her Pure Musc 10 ml. EDP ​​parfüüm naistele

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

For Her EDT - Alcohol denat, aqua, parfum, propylene glycol, BHT, butylphenol sulfonate, tributyl citrate, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, isoeugenol, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene-carboxaldehyde, alpha-isomethyl ionone. Pure Musc - ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, ISOEUGENOL, BHT, BENZYL BENZOATE, FARNESOL

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Hoiatus: ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või kahjustatud nahal.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kirjutage oma ülevaade

Narciso Rodriguez for Her komplekt naistele (50 ml EDT + 10 ml Pure Musc)

Narciso Rodriguez for Her komplekt naistele (50 ml EDT + 10 ml Pure Musc)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.