Lancome La Vie Est Belle EDP naistele

Lancome La Vie Est Belle EDP naistele Vaata suuremalt

Lancome La Vie Est Belle EDP naistele

Toote ID: 25829
 4.9/5
Kommentaarid: 163
Prekės ID: 25829
Kommentaarid: 163

12,99 €

Toote ID: 25829
 4.9/5
Kommentaarid: 163
Prekės ID: 25829
Kommentaarid: 163

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 10 ml., 15 ml., 20 ml., 30 ml., 50 ml., 54 ml., 60 ml., 75 ml., 100 ml., 150 ml., 200 ml., 4 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Puuvilja, Lille – Gourmand, Puuvilja, Lille – Gourmand
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Mustsõstar, Pirn
Keskmised noodid Võhumõõk, Apelsiniõied, Ebajasmiin
Alumised noodid Vanilje, Pralinee, Patšuli, Tonka uba

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Lancome naistele mõeldud parfüümid kiirgavad elegantsi, rafineeritust ja ikoonilist tähelepanu köitvat naiselikkust. Erinevaid Lancome lõhnu saab iseloomustada värskendavalt magusate, säravate või salapäraselt rikkalike nootidega, kuid kõik need on loodud peegeldama kõige paremini kaasaegse naise lummavat veetlust, looma ajatu elegantsi ja sugestiivse sensuaalsuse efekti.

Lancome La Vie Est Belle on lõhn, mis paljastab, kui ilus elu tegelikult on! See õrn, gurmaanne ja elegantne lõhn kutsub teid uuesti vaatama olemise imelist suursugusust, nautima iga hetke elust ja osata märgata puhast ilu lihtsates asjades või ka pisidetailides. Naeratus, õrn puudutus või isegi rahulik jalutuskäik läbi päikesevalguse lilleaia – need on asjad, mis täidavad elu ilu ja harmooniaga, toovad lõputut rõõmu ja annavad suurepärase tuju. Elu, nagu Lancome ütleb, on imeline ja me igaüks saame valida tee, mida järgime.

Magus ja elegantne koostis lahvatab mustsõstrale iseloomulikest, vürtsikatest ja puuviljastest akordidest, mida täiendab magus ja mahlane pirn. Lancome La Vie Est Belle südames on iirise kreemjad ja maalähedased toonid ümbritsetud jasmiini ja apelsiniõiega, mis on täidetud värskuse ja meeldiva pehmusega. Aromaatse koostise lõpetavad vanilje ja lõhnavate tonga ubade pehmed lõhnanoodid, mis on ülevoolavalt magusa luksuse hõnguga, segunedes unenäoliselt maitsvate pralineekommide ja intensiivsete patšuliakordidega.

Parfüüm Lancome La Vie Est Belle on segu, mis peegeldab optimistlikku elufilosoofiat, mis põhineb autentsusel, harmoonial ja piiramatul vabadusel luua oma igapäevane õnn.

Soovitatav päeval ja õhtul.

Disain võib erineda pildil olevast.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL DENAT. , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER , ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , BHT , LINALOOL , GERANIOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , LIMONENE , CITRAL , CITRONELLOL

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

163 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Tiina country flag 2023-12-17

Kiire kohaletoimetamine. Tugeva lõhnaga parfüüm.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Maire country flag 2023-12-01

Minu üks lemmikutest.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Merilin country flag 2023-09-14

Väga hea lõhn ja kiire tarne! Soovitan!

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Diana country flag 2023-07-15

Väga hea lõhn, supper tarne

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Lancome La Vie Est Belle EDP naistele

Lancome La Vie Est Belle EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.

Veebipoest Save24.ee saad osta erinevas suuruses Lancome La Vie Est Belle parfüüme, näiteks 15 ml, 30 ml, 50 ml, 75 ml või 100 ml. Väikseimas suuruses Lancome La Vie Est Belle pudel mahub suurepäraselt ka väikesesse käekotti ning aitab ka suuri kulutusi vältida, kui selle lõhnaga alles tutvud. Ja Lancome La Vie Est Belle 100 ml pudel on suurepärane lahendus kõigile selle lõhna austajatele, kes otsivad kõrgeimat kvaliteeti konkurentsivõimelise hinnaga.

Lancome La Vie Est Belle on parfüümvesi (EDP), seega on lõhna kontsentratsioon selles üsna kõrge ning lõhn püsib keskmiselt 4-8 tundi. Kuid Lancome La Vie Est Belle parfüüm avaldub meie igaühe nahal erinevalt, nii et mõnel inimesel võib aroom püsida 6 tundi ja teistel 12 tundi või rohkem.

Lancome La Vie Est Belle parfüüm on gurmeelõhn, millel pole vanusepiirangut, mistõttu on see ideaalne nii noortele kui ka küpsematele naistele, kes armastavad puuviljaseid ja lillelisi parfüüme.