Lalique Perles De Lalique EDP naistele

Lalique Perles De Lalique EDP naistele Vaata suuremalt

Lalique Perles De Lalique EDP naistele

Toote ID: 23983
 4.9/5
Kommentaarid: 55
Prekės ID: 23983
Kommentaarid: 55

29,99 €

Toote ID: 23983
 4.9/5
Kommentaarid: 55
Prekės ID: 23983
Kommentaarid: 55

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 100 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Chypre – Lille, Chypre – Lille
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Roos
Keskmised noodid Pipar, Võhumõõk, Puudri noodid
Alumised noodid Patšuli, Patšuli, Vetiveeria, Lõhnav vetiveeria, Kollane lõhnasamblik, Võhumõõga risoom, Kašmiiri puit, Kašmeraan

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Lalique Perles De Lalique naiste parfüüm loob illusiooni sensuaalsest, kuid samas karmist ilust. Selle lõhna aromaatsetes lõksudes kerkib esile rafineeritud maalähedane, kaasahaarav ja pimestav valgusmaastik. Seal, ümbritsetuna lummavast jahedusest, puidu ja maa salapärastest lõhnadest, seisab ta – Lalique Perles De Lalique naine.

Teekond läbi aroomi sensuaalse sügavuse algab magusate ja vürtsikate nüanssidega joovastavate roosiakordidega. Nende elegantsed kroonlehed sillutavad teed Lalique Perles De Lalique lõhna südamesse. Vürtsikate piprateradega segunenud iiriste ja puudrinootide duo ujutab nende ilu üle sensuaalse kuivusega. Lõpuks, sädelevat ja puhast meeleolu täiendavad keeruka sügavuse ja salapära noodid. Rikkalikud tumedad kuldvitsad ümbritsevad maalähedast patšulit ja aed-jalakaid, mis hõõguvad metsa jaheduses. Nende nootidega loodud meloodiat täiendavad peenelt iirisejuure maalähedane kuivus ja kašmiiri sensuaalne pehmus.

Rooside atraktiivne elegants, naiselik õrnus ja pimedus täis jahedat sügavust. Kõik see kirjeldab Lalique Perles De Lalique lõhna, mis kutsub sind nautima elegantsi ja sensuaalset ilu täis õndsust. Seetõttu saab sellest lõhnast eneselegi teadmata naise atraktiivne, lohutav ja salapärane kaaslane.

Lalique Perles de Lalique parfüüm, mis erutab meeli oma ainulaadsete, sügavate ja puiduste nootidega, kaunistab naist igas eluolukorras. See on võimas aroom, mis täiendab suurepäraselt nii elegantset kui ka igapäevast välimust.

Rikkalik, joovastav ja muljetavaldav aroom peitub valges minimalistlikus stiilis pudelis. See täpne, naiselikkust haarav disain laiendab ainulaadselt ekspressiivse lõhna mõju.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL DENAT. ; PARFUM (FRAGRANCE) ; AQUA (WATER) ; BENZYL SALICYLATE ; ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ; ETHYLHEXYL SALICYLATE ; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ; LINALOOL ; ALPHA-ISOMETHYL IONONE ; COUMARIN ; FARNESOL ; BENZYL BENZOATE ; CITRONELLOL ISOEUGENOL ; GERANIOL ; LIMONENE ; BENZYL ALCOHOL ; EUGENOL ; CINNAMYL ALCOHOL ; CI 17200 (RED 33).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

55 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Irina country flag 2024-02-24

Mulle meeldib see lõhn, võtan juba teist korda.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Silvija V. country flag 2023-01-19

Algul meditsiiniliselt terav süst (ärkamiseks), siis liigub rahulikuma ja salapärasema poole. Aga kaob kiiresti.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Vytautė B. country flag 2023-01-11

Väga mõnus lõhn. Lõhna tutvustades pärast esimest pihustust minu külmale nahale, avanes see toas kergelt härmas roosiga, mis ajaga "soojenes", kutsus iirise seltskonda ja mähkis end külmunud pulbri udu sisse. Mulle väga meeldib kampri lõhn, ootasin seda ka selle parfüümi puhul (fragrantica.com arvustuste põhjal), kuid vaatamata sellele, et ma pole veel kamprit leidnud koostisest, on lõhn imeline. Saame üksteisega lähemalt tuttavaks.

  • 3 inimest 3 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Lalique Perles De Lalique EDP naistele

Lalique Perles De Lalique EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.