Gucci Memoire D‘une Odeur EDP meestele ja naistele

Tasuta saatmine pakiautomaati Gucci Memoire D‘une Odeur EDP meestele ja naistele Vaata suuremalt

Gucci Memoire D‘une Odeur EDP meestele ja naistele

Toote ID: 39336
 4.6/5
Kommentaarid: 15
Prekės ID: 39336
Kommentaarid: 15

42,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval

Toote ID: 39336
 4.6/5
Kommentaarid: 15
Prekės ID: 39336
Kommentaarid: 15

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 40 ml., 60 ml., 100 ml.
Sugu Naistele, Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Aromaatne
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Kummel, Mandel, Mandlid
Keskmised noodid Muskus, Ebajasmiin, Jasmiin
Alumised noodid Sandlipuu, Seeder, Vanilje

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Gucci parfüümid meestele ja naistele lummavad oma eksklusiivsuse, salapära ja muutuvad ainulaadseks viisiks end väljendada. Gucci meestele ja naistele mõeldud lõhnad peegeldavad enesekindlust, sära ja sära koos ainulaadsete aromaatsete nootidega, mis ergutavad tugevaimaid meeli ja kutsuvad astuma erakordsele sensoorsele kogemusele.


Lõhnad loovad meie mälus pidevalt kordumatuid seoseid mineviku ja oleviku vahel, selle vahel, mis oli ja mis saab. Gucci Memoire D'une Odeur parfüüm meestele ja naistele annab võimaluse naasta elu meeldejäävate hetkede juurde ning lummava aroomiga täidetud olevikule muutuda meeldivateks mälestusteks tulevikust. See Gucci aroom on ainulaadne ja ergastav mälestushingamine, mis pühib läbi keha ja võtab sind õrnalt käest ning juhatab sind sinna, kus elatakse elu kõige eredamad hetked. Kus nostalgiline atmosfäär on täis rõõmu, armastust ja õnne. Gucci Memoire D'une Odeur parfüüm meestele ja naistele on mälestuste lõhn, mis ületab igasugused soo, vanuse või perioodi piirid.

Lõhnav kompositsioon algab õilsa didramunise ajatu ja rohelise lõhnaga, mida täiendavad õrnad ja gurmaansed puudutused pehmete ja siledate mandlinootidega. Aroomi südames ujutavad jasmiin ja suureõieline jasmiin lõhna oma magusate, õrnade meevarjundite, soojendavate akordidega ning nende õrna duetti täiendavad rafineeritud luksus ja sensuaalne muskus, mis annab kompositsioonile sügavust. Lõpuks särab Gucci Memoire D'une Odeur parfüüm vastupandamatult magusate vanilje toonide ning õilsate ja puiduste nootidega, mille loovad sandlipuu ja seeder.

Gucci Memoire D'une Odeur parfüüm meestele ja naistele on avar, läbipaistev, autentne ja intensiivne aroom, mis sümboliseerib vabaduse, ebakindluse ideed, võlub oma pehmete, peente, kuid juhuslikult ainulaadsete nootidega ning on muutumas sillaks mineviku ja oleviku vahel. See on nagu ajatu unistus, põnevad ja rõõmsalt säravad mälestused, mis kustutavad igasugused ajapiirangud.


Gucci Memoire D'une Odeur aroom on peidetud õrna vintage-pudelisse, mille rafineeritud siluett peegeldab tasakaalu naiselikkuse ja mehelikkuse vahel ning parfüümikarbi kujundus koosneb tähtedest, mis kaunistavad lummava öötaeva taevast, vilksatades maailma lummavas rohelises.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Benzophenone-3, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol, BHT

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

15 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Inga country flag 2022-12-28

See pole esimene pudel, mida mu abikaasa kasutab, lõhn on mahe, ei liiga värske ega liiga raske, hea iseloomuga, ei ole pealetükkiv, säilib hästi. Suurepärane kohaletoimetamine, isegi pühade ajal.

Nadežda country flag 2022-04-24

Tahan Paulinaga nõustuda, ma ei lõhna ka. Aga lõhn mulle meeldib: kerge ja meeleolukas suvereisiks.

Paulina country flag 2022-03-16

Kummaline lõhn. Esimene kogemus oli see, et ma ise peaaegu ei tundnud seda lõhna, aga ümberkaudsed ütlesid, et see lõhnab. Vahel käsi vastu nina tõstes tunnen, et miski lõhnab mõnusalt, aga ei oska täpselt nimetada, mis lõhnab. Nagu kõik, tasub see osta, kuid samas väga kummaline. :D

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Gucci Memoire D‘une Odeur EDP meestele ja naistele

Gucci Memoire D‘une Odeur EDP meestele ja naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.