Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP meestele

Tasuta saatmine Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP meestele Vaata suuremalt

Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP meestele

Toote ID: 21780
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 21780
Kommentaarid: 5

61,99 €

Toote ID: 21780
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 21780
Kommentaarid: 5

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 8 ml., 50 ml., 90 ml., 150 ml.
Sugu Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Merevaigu - Puidu
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Nahk
Keskmised noodid Patšuli, Küpress
Alumised noodid Puidu noodid, Lõhnav vetiveeria

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Gucci meesteparfüümid on ainulaadsed, luksuslik elegants, vabadus ja dünaamilised aroomid, mis peegeldavad kaasaegset isikupära, truud klassikalistele väärtustele, kuid samas avatud uuenduslikele ideedele. Gucci parfüümid on aroomid, mis lõhnavad meeldiva värskuse, õrna ja sooja puidu või vürtside järele ning peegeldavad lakkamatut vabaduse, eneseväljenduse, elegantsi ja kordumatuse püüdlust, mida elab maise ja rafineeritud Gucci mees, kes tahab elult maksimumi ja teab, et suudab seda saavutada.


Gucci Guilty Absolute Pour Homme meesteparfüüm on kaasaegne, seksikas aroom, mis on täis kuiva tumedust ja rõhuvat karedust, mis on loodud rõhutama tugeva, soliidse ja energiast pulseeriva meheliku isiksuse iseloomu. Aroom, milles põimuvad puidu ja naha noodid, kehastab vaba, uuendusmeelset ja emantsipeerunud meest, kes on enesekindel, murrab kaasaegseid hoiakuid, intrigeerib ja omab hoolimatult ainulaadset jõudu. Gucci Guilty Absolute Pour Homme parfüüm on kahtlemata loodud mehele, kelle ainulaadne väljendusviis ja vabastatud seksuaalsus annab võimaluse julgelt oma mehelikkust määratleda.


Lõhn avanevad tugevate, rikkalike, tumedate ja suitsuste nahaakordidega, mis köidavad meeli esimesest sekundist ning loovad kuvandi tugevast, iseseisvast mehest. Gucci Guilty Absolute Pour Homme südames on tunda ekspressiivseid, kuivi ja maalähedasi küpressi noote, mida täiendavad puidused noodid ja mis sulanduvad patšuli kajadega harmooniliseks tervikuks. Lõpuks kroonivad aroomi rikkalikud kuivad soojad puidunoodid ja lõhnava kuldvitsa maalähedased akordid.


Gucci Guilty Absolute Pour Homme on karm, ülikuiv ja puidune lõhn julgele, küpsele ja enesekindlale mehele, kes hindab oma individuaalsust, sõltumatust, naudib oma seltskonda ega püüa kellelegi meeldida, seega jääb ta alati truuks iseendale ja teistele.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Water, Fragrance, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Ci 60730 (Ext. Violet 2), Ci 15985 (Yellow 6), Ci 19140 (Yellow 5), Ci 14700 (Red 4).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

5 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Alla M. country flag 2023-11-29

Отличный мужской парфюм с нишевым звучанием!тестить перед покупкой обязательно!

Kirjutage oma ülevaade

Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP meestele

Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.