Gucci Bamboo EDP naistele

Tasuta saatmine Gucci Bamboo EDP naistele Vaata suuremalt

Gucci Bamboo EDP naistele

Toote ID: 24386
 5/5
Kommentaarid: 34
Prekės ID: 24386
Kommentaarid: 34

58,99 €

Toote ID: 24386
 5/5
Kommentaarid: 34
Prekės ID: 24386
Kommentaarid: 34

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 15 ml., 30 ml., 50 ml., 75 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Lille
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Bergamot
Keskmised noodid Liilia, Ylang-ylang, Apelsiniõied
Alumised noodid Sandlipuu, Vanilje, Merevaik

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Gucci parfüümid naistele on eksklusiivsed ja ülikvaliteetsed lõhnad, mis rõhutavad isiksuse eripära ja lisavad igasse uude päeva veelgi värvi. Gucci naiste parfüüm paistab silma säravate lillede, puuviljade, puidu nootidega ning iga aroom on loodud kõige puhtamate, vaid ülimalt hoolikalt valitud komponentide põimimisel. Gucci parfüümid naistele on ajatud lõhnad, mis kiirgavad elegantsi ja aitavad luua endast parima versiooni.

Lummav enesekindlus ja õrn naiselikkus. See on Gucci Bamboo parfüüm, mis on loodud modernse, omanäolise ja mitmekülgse iseloomuga naisele, kes suudab ühel hetkel olla range, jõuline ja julgelt oma arvamust kaitsta ning teisel hetkel muutuda pehmeks, puhtaks, hapraks ja erakordselt naiselikuks. See võime sisaldada paljusid omavahel põimuvaid ja üksteist täiendavaid omadusi annab Gucci Bamboo naisele ohjeldamatu jõu oma elu juhtida ning tundlikkust, mis põhineb tarkusel ja sisemisel jõul. Seetõttu on Gucci Bamboo parfüüm täis luksuslikku elegantsi ja intensiivsust, kuid samas - pehme ja kordumatult naiselik.

Aroomi aromaatne koostis algab kergest tsitruseliste elujõust kiirgavast bergamotist, mis annab lõhnale peene rafineerituse ja pikantsuse. Gucci Bamboo parfüümi südames põimuvad eksootiline Casablanca liilia ja kerge, kuid rikkalikult väljendusrikas, lõhnav kananga magusalt värskendavate apelsiniõie akordidega, mille harmooniline tervik täitub kergusega, värskusega ja meenutab mõnusat jalutuskäiku läbi troopilise vihma paitatud metsatihniku. Erinevatest lilledest puudutatud lõhnavat tantsu kroonivad lõpuks aroomi alumised noodid, kus oma soojust levitavad sensuaalsed sandlipuu noodid, rikkalikud ja kuivad kuldsed merevaiguvärvid ning meeldiv vanilje magusus.

Gucci Bamboo naiste parfüüm on sama mitmekülgne kui inimene, kes selle valis. See on kerge, meeliülendav ja meeliülendav aroom, mis on ülevoolav värskusest, puhtusest ja õrnadest lillenootidest, mida täiendab meeldiv puidurikkus.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat, Fragrance, Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino, Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, BHT, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Hydroxyisohexyl, 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicyate, Citral, Benzyl Benzoate, Farnesol, Citronellol, Isoeugenol, CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33), CI 14700 (Red 4).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

34 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Erkki V. country flag 2023-07-18

Väga hea lõhn, naisele meeldib! Kiire tarne , soovitan!

Neti country flag 2022-11-28

Väga kiire tarne! Suurepärane

Alvija country flag 2023-03-06

Väga hea lõhn, püsib hästi, kiire tarne, kõik on ideaalne

Neringa M. country flag 2022-12-05

Parfüüm mulle väga meeldis.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Gucci Bamboo EDP naistele

Gucci Bamboo EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.