Glade Aromatherapy Candle Pure Happiness lõhnaküünal

Glade Aromatherapy Candle Pure Happiness lõhnaküünal Vaata suuremalt

Glade Aromatherapy Candle Pure Happiness lõhnaküünal

Toote ID: 59924
Prekės ID: 59924

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

11,49 €

Toote ID: 59924
Prekės ID: 59924

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 260 g.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Värskendav, kauakestev, neutraliseerib ebameeldivat lõhna
Toote tüüp Küünal
Lõhna tüüp Lille – Puuvilja
Alumised noodid Apelsin, Neroli
Omadused Ei sisalda Ftalaate, Ei sisalda Parabeene, Eeterlikke õlidega, Ilma Formaldehüüdideta, Ilma värvaineteta, Loodusliku päritoluga koostisosadega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Kasutusjuhised

Tooge ilmaga õndsust! Glade Aromatherapy Pure Happiness on koostatud meeliülendavast apelsini- ja nerolilõhnade segust. Pure Happiness küünla lõhn inspireerib heaolutunnet.

Apelsiniõli soojendab hinge ja parandab tuju. Neroli ehk mõruapelsini õis maandab stressi ja annab uut energiat.

Küünlavaha on valmistatud taimsetest allikatest, ilma kunstlikke värvaineid kasutamata ja lisaks rikastatud kõrgeima kvaliteediga eeterlike õlidega. Spetsiaalne lõigatav taht ja metallkork kaitsevad eeterlike õlide stabiilsust ja seeläbi ka lõhna kvaliteeti.

Põlemisaeg:

260 g. - kuni 60 tundi.

Kasutamine: Asetage kuumakindlale pinnale. Veenduge, et küünal oleks eemal süttivatest materjalidest, tuuletõmbusest või muudest soojusallikatest (nt teler, radiaatorid). Hoida lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Ärge kunagi jätke põlevat küünalt järelevalveta. Enne süütamist leidke alati aega, et lugeda igal küünlal olevad olulised põlemisjuhised. Purgiküünalde võimalikult tõhusaks ja ohutumaks kasutamiseks on soovitatav põletada kuni 4 tundi ühe põletamise kohta. Kustutage leek alati, ärge puhuge seda. Tule leviku vältimiseks ärge jätke sulavaha sisse tikke ega muud prahti. enne süütamist reguleeri taht umbes 1 cm pikkuseks. Nende juhiste eiramine võib põhjustada tulekahju või kehavigastusi. Süütatud küünal peab seisma kuumakindlal pinnal. Need, kes on lõhnaainete suhtes tundlikud, peaksid seda toodet kasutama ettevaatlikult. Kui küünlal on rohkem kui üks taht, tuleb need kõik koos süüdata. Ärge põletage ühte tahti korraga, sest sel juhul põleb üks taht rohkem läbi kui teine ​​ja see võib vedela vaha sisse ära vajuda.

Kasutamine: Asetage kuumakindlale pinnale. Veenduge, et küünal oleks eemal süttivatest materjalidest, tuuletõmbusest või muudest soojusallikatest (nt teler, radiaatorid). Hoida lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Ärge kunagi jätke põlevat küünalt järelevalveta. Enne süütamist leidke alati aega, et lugeda igal küünlal olevad olulised põlemisjuhised. Purgiküünalde võimalikult tõhusaks ja ohutumaks kasutamiseks on soovitatav põletada kuni 4 tundi ühe põletamise kohta. Kustutage leek alati, ärge puhuge seda. Tule leviku vältimiseks ärge jätke sulavaha sisse tikke ega muud prahti. enne süütamist reguleeri taht umbes 1 cm pikkuseks. Nende juhiste eiramine võib põhjustada tulekahju või kehavigastusi. Süütatud küünal peab seisma kuumakindlal pinnal. Need, kes on lõhnaainete suhtes tundlikud, peaksid seda toodet kasutama ettevaatlikult. Kui küünlal on rohkem kui üks taht, tuleb need kõik koos süüdata. Ärge põletage ühte tahti korraga, sest sel juhul põleb üks taht rohkem läbi kui teine ​​ja see võib vedela vaha sisse ära vajuda.

Kirjutage oma ülevaade

Glade Aromatherapy Candle Pure Happiness lõhnaküünal

Glade Aromatherapy Candle Pure Happiness lõhnaküünal

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.