Emporio Armani Because It´s You EDP naistele

Tasuta saatmine pakiautomaati Emporio Armani Because It´s You EDP naistele Vaata suuremalt

Emporio Armani Because It´s You EDP naistele

Toote ID: 26268
 4.9/5
Kommentaarid: 58
Prekės ID: 26268
Kommentaarid: 58

42,99 €

Toote ID: 26268
 4.9/5
Kommentaarid: 58
Prekės ID: 26268
Kommentaarid: 58

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 15 ml., 30 ml., 50 ml., 100 ml., 150 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Lille – Puuvilja, Lille – Puuvilja, Lille – Puuvilja
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Vaarikas, Eeterlik õli mõruapelsini lehtedest, Apelsiniõied, Sidrun
Keskmised noodid Roos
Alumised noodid Vanilje, Muskus, Puuvaik

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Emporio Armani naistele mõeldud parfüüme iseloomustab eksklusiivsus, modernsus, elegants ja rafineeritus, andes neid valivale daamile veelgi rohkem naiselikkust ja kustumatut enesekindlust. Armani lõhnad naistele peegeldavad iha vabaduse, rõõmu, sensuaalsuse ja peen luksuse järele.

Emporio Armani Because It's You parfüüm naistele on atraktiivne, mänguline, nooruslik energia, võltsimatu rõõm ja elegantne naiselikkus. See on sõltuvust tekitav ja õnnis lõhn kirglikule, julgele naisele, kes armastab elu ja naudib instinktiivselt iga hetke sellest. See parfüüm on kui kosutav ja maitsev kokteil aromaatsetest puuviljadest ja lilledest, millele on võimatu vastu panna, sest selles peituv naiselikkus ja rafineeritud kirg erutab ja võrgutab vastupandamatult.

Lõhnav kompositsioon saab alguse küpsetest, pehmetest ja hõrgutavatest vaarikanootidest, mille loomulik magusus ja elegants sulavad kokku apelsiniõite kerge hingusega ja mahlaste sidrunite värskusega. Armani Because It´s You südame loob rafineeritud ja lõhnavate puudutustega üle ujutav roos, mis ümbritseb keha pehme naiselikkuse ja intiimsusega. Aromaatset, lõhnavat ja unustamatut koostist kroonib magusa vanilje ja muskuse kooslus, paljastades sügava, kuid õrna soojusega täidetud sensuaalsuse, mida võimendab rikkalik ja kuiv marjalõhn.

Armani Because It's You parfüüm on hõrk, rikkalik ja samas noorusliku energia ja soojusega ülevoolav aroom, mis loob elegantse, flirtiva, vaba, romantilise ja igavese armastuse, kuid targa naise kuvandi.

Naistele mõeldud Emporio Armani Because It´s You parfüüm on üks paaridele mõeldud aroomidest, mida täiendab suurepäraselt selle duo meesteversioon - Armani Stronger With You meesteparfüüm. See on parfüüm, mis peegeldab piiritut armastust, tugevat liitu ja sidet kahe tugeva, kuid kindlasti teineteist täiendava isiksuse vahel. Nende kahe lõhna aromaatne ühinemine viib hoolimatult meeldiva võrgutamise ja sensuaalsete ihade maailma.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, BUMETRIZOLE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, COUMARIN, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, METHYL-2-OCTYNOATE, BENZYL BENZOATE, METHYL ANTHRANILATE, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 15510 / ORANGE 4, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

58 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Urmas country flag 2023-09-14

Väga meeldis prouale :) Mulle ka muidugi.

Natalja country flag 2023-07-11

Väga hea parfüüm

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Emporio Armani Because It´s You EDP naistele

Emporio Armani Because It´s You EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.