Carolina Herrera Good Girl EDP naistele

Carolina Herrera Good Girl EDP naistele Vaata suuremalt

Carolina Herrera Good Girl EDP naistele

Toote ID: 19543
 5/5
Kommentaarid: 61
Prekės ID: 19543
Kommentaarid: 61

19,99 €

Toote ID: 19543
 5/5
Kommentaarid: 61
Prekės ID: 19543
Kommentaarid: 61

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml., 50 ml., 80 ml., 150 ml., 3 x 20 ml., 7 ml., 10 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Idamaine – Lille, Idamaine – Lille, Idamaine – Lille, Merevaigu - Lille
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Mandlid, Kohv, Bergamot, Sidrun
Keskmised noodid Valgeõieline jasmiin, Mugul-säraõis, Võhumõõga risoom, Bulgaaria roos, Apelsiniõied
Alumised noodid Tonka uba, Kakao, Sandlipuu, Vanilje, Pralinee, Kaneel, Seeder, Patšuli, Patšuli, Merevaik, Muskus, Muskus, Kašmiiri puit, Kašmeraan

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Seal, kus ta möödub, peatub aeg hetkeks. Temast kiirgab võitmatut enesekindlust, sest ta teab, kui naiselik, seksikas ja võluv ta on. Salapära, intriigi ja põneva elegantsiga lummav Good Girl Carolina Herrera liigub enesekindlalt läbi elu ning tema luksus ja sõltuvust tekitav veetlus tõmbab koheselt tähelepanu.

Vürtsikas, kuid samas täis soojust ja magusaid värve, Carolina Herrera Good Girl naiste parfüüm peegeldab pehmet naiselikku olemust, elegantset lihtsust ja romantikat. See julge, provokatiivne, kuid harmooniline segu heledatest ja rikkalikest tumedatest elementidest on loodud neile, kes naudivad nende häid omadusi, kuid jumaldavad ka nende isiksuse salapärast, ohjeldamatut külge.

Lõhna iga noot kätkeb endas omadusi, mis loovad naise keeruka ja mitmetahulise sisemaailma. Lõhnav kompositsioon algab kombinatsiooniga mandlitest, mis on täis soolast magusust, ja kohviubadest, mis annavad peent tumedust. Värske ja mahlane, see patuselt atraktiivne duo on immutatud karge sidruni ja bergamotiga. Lõhna südame loob süütu, kuid samas põnevalt magus, võrgutav araabia jasmiini, lõhnava tuberoosi ja apelsiniõie bukett. Valgete lilleõite peeneid noote pehmendab iirisejuurte ja ilmekate rooside puudrilisus. Carolina Herrera Good Girl parfüüm on kroonitud õndsalt võrgutava lõhnaga tonkaubade ja kakaoga, mis pakuvad hubast pimedust ja salapära. Mähkides selle duo magusasse õndsuse loori, sulavad pralinee ja vanilli, muskuse, kašmiiri, merevaigu ja sandlipuu soojusesse. Jahvatatud kaneeliga kaetud patšuli ja seeder annavad kõigile neile nootidele veelgi sügavust ja sensuaalsust.

Good Girl parfüüm on sügav, naiselikult atraktiivne ja seksikas aroom. See peegeldab suurepäraselt enesekindla, pideva komplimentide ja tähelepanu püüdja ​​meres supleja mitmetahulist iseloomu.

Kõrge kontsaga kinga kuju kajav parfüümipudel sädeleb pimeduses, mille loovad mustad ja tumesinised toonid, mida täiendavad kuldsed detailid. Võrgutav ja kütkestav pudel tõmbab ligi, lummab, kehastab võrgutamiskunsti, elegantsi ja luksust.

Parfüüm Carolina Herrera Good Girl veenab, et halb olla on mõnikord isegi väga hea!

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Fragrance, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Coumarin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzyl Benzoate, Ethylhexyl Saliclate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Limonen, Geraniol, Citronellol, Isoeugenol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral, Ci 60730 (Ext. Violet 2) Alcohol Of Vegatal Origin 80%.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

61 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Marko S. country flag 2024-01-30

Väga hea lõhn, püsib kaua, tarne kiire
Olen väga rahul

Varje K. country flag 2023-11-06

Väga mõnus.tunnen sellest ülimalt head meelt.

Gerli A. country flag 2023-08-20

Väga hea lõhn, ei ole liiga magus. Püsib väga kaua peal ja kulub vähe. Uus lemmiklõhn!

Ene country flag 2023-08-07

Aitäh, mõnus lõhn, olen väga rahul, teenindus kiire ja korralik, kindlasti tellin edaspidi veel.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Carolina Herrera Good Girl EDP naistele

Carolina Herrera Good Girl EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.

Carolina Herrera Good Girl parfüüm tarnitakse tavaliselt 1-3 päeva jooksul.  Kuna need Carolina Herrera parfüümid saadetakse otse Save24.ee ladudest, saame tagada nende sujuva ja kiire kohaletoimetamise kogu Eestis.

Carolina Herrera Good Girli hind sõltub igal juhul kliendi individuaalsetest vajadustest. Kui palju maksab Good Girl parfüümisarja valitud aroom, saad kontrollida külastades veebipoodi Save24.ee. Valides huvipakkuva Carolina Herrera parfüümi, selle kontsentratsiooni ja koguse, mida soovite osta, näete kohe, kui palju see maksma läheb.