BDK Parfums La Decouverte Matieres komplekt (3 tk. x 10 ml. EDP)

Tasuta saatmine BDK Parfums La Decouverte Matieres komplekt (3 tk. x 10 ml. EDP) Vaata suuremalt

BDK Parfums La Decouverte Matieres komplekt (3 tk. x 10 ml. EDP)

Toote ID: 60329
Prekės ID: 60329

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

71,99 €

Toote ID: 60329
Prekės ID: 60329

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 1 tk., Komplekt
Sugu Naistele, Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Komplekt
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Aromaatne
Kehapiirkonnad Kogu kehale

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Naudi imelisi lõhnu ühes BDK Parfums La Decouverte Matieres komplektis.

BDK Parfums Tubereuse Imperiale on naistele ja meestele mõeldud merevaigulõhn, millele on raske vastu panna. Kaunilt segunenud, sädelev puidu-lillelõhn, mida täiustavad peenelt suitsused ja sensuaalsed vanilli, viiruki ja palsami alatoonid, BDK Parfums Tubereuse Imperiale on kerge, elegantne koostis õrna, kuid vastupandamatu võluga. Avanootides sulanduvad kitseõie erksad toonid Egiptuse geraaniumi ja maheda roosa pipra vürtsikate nootidega. Rikkalikud valged ja kollased lillelised akordid õitsevad sametises südames, segades sensuaalset India tuberoosi, jasmiini ja ylang ylangi rahuliku, maalähedase, puudrise iirisega. Soojemad, püsivad ja magnetilised põhjanoodid segunevad siidise kašmiiri ja vürtsika sandlipuu ning viiruki, patšuli, küpressi ja Madagaskari vaniljega, et luua harmooniline põhi, mis püsib nahal kogu päeva.

BDK Parfums Oud Abramad on intensiivne idamaine lõhn meestele ja naistele, mis sisaldab ainult idamaiseid koostisosi. Minge Lähis-Itta! Lugu räägib prints Abramadost, kes elab maagilises palees suletud uste taga. Õhtuti on põrand päevakuumusest veel tuntavalt soe. Tundub, et hoovides on jahedamad õhtused ilmad avanemas. Kõrbepimedus hiilib läbi aedu ümbritsevate palee arkaadide. Midagi liigub... Väga pehmelt on kuulda kanga liikumist, keep liigub. Siluett liigub ettevaatlikult ja aeglaselt läbi vaiksete aedade. Võib-olla on see Abramad? Avaneb raske uks, ilmub valgus. Uksel seisab uhke kuju, vari maas. Järsku ta kaob…

BDK Parfums Creme de Cuir aroom meenutab India suve, mil kuumad päevad lõppevad ja õhtu magus värskus hakkab langema.

Sensuaalne eliksiir, mida iseloomustavad valged ja liivased toonid, see on puhas esindus kaasaegsest sensuaalsusest. Lõhn areneb läbi monokromaatilise Rocki stiili, kus akordid tantsivad üksteise järel ringis. Värske mandariinide, roosa pipra ja ananassi segu annab lõhnale jultumuse ja trotsi. Südames muskusetoonid, vanilje soojus loovad võrgutava loori, mis tugevneb julge ja sensuaalse naha puudutusega.

Komplektis: 10 ml. EDP ​​​​BDK Parfums Tubereuse Imperiale, 10 ml. EDP ​​​​BDK Parfums Oud Abramad ja 10 ml. EDP ​​​​BDK Parfums Creme de Cuir.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

BDK Parfums Tubereuse Imperiale: Alcohol Denat., Parfum ( Fragrance ), Aqua ( Water ), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Limonene, Linatool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol. BDK Parfums Oud Abramad: Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Eugenol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Farnesol, BHT. BDK Parfums Creme de Cuir: Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alcool Benzylique, Citral, Citronellols, Coumarine, Acetyl Hexamethyl Tetralin, Aldehyde Perillique, Phantolid, Ci 15510, Ci 60730

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kirjutage oma ülevaade

BDK Parfums La Decouverte Matieres komplekt (3 tk. x 10 ml. EDP)

BDK Parfums La Decouverte Matieres komplekt (3 tk. x 10 ml. EDP)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.