Ziaja Marshmallow suhkruga kehakoorija

Ziaja Marshmallow suhkruga kehakoorija Vaata suuremalt

Ziaja Marshmallow suhkruga kehakoorija

Toote ID: 44248
 5/5
Kommentaarid: 7
Prekės ID: 44248
Kommentaarid: 7

8,99 €

Toote ID: 44248
 5/5
Kommentaarid: 7
Prekės ID: 44248
Kommentaarid: 7

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 300 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Koorimiseks, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, pehmendav, silub, siluv, stimuleerib rakkude uuenemist, taastav, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, pehmendav, detoksifitseeriv, taastab elujõu, tagab elastsuse, parandab vereringet, tugevdav, pinguldav, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, kaitseb, sära andev
Toote tüüp Kehakoorija, Koorija
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Sefiir
Omadused Suhkruga, Väärtuslike õlidega, Taimeõlidega, Sheavõiga, Sheavõiga, Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Kookose õliga, Kookose õliga, Niisutavate Komponentidega, Antioksüdantidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Ziaja Marshmallow kehakoorija eemaldab epidermise surnud rakud, muudab naha pehmeks, siledaks ja meeldivalt lõhnavaks.

Toode tagab kogu keha naha hoolika hoolduse, aidates seeläbi säilitada selle loomulikku õrnust ja pehmust. Looduslike suhkrukristallidega lisatud Ziaja Marshmallow kehakoorija eemaldab surnud nahakihi ja mitmesugused ebapuhtused. See protsess aktiveerib naha uuenemisprotsessi ja taastab terve, pehme naha mõju.

Ziaja Marshmallow koorija on rikas ka komponentide poolest, mis toidavad nahka ja hoolitsevad selle terve välimuse eest. Toote koostist on täiendatud võipuuõliga, mis kaitseb nahka kuivuse, oksüdatiivse stressi ja muude keskkonnamõjurite eest. Ja kookosõli intensiivselt niisutab, taastab ja pehmendab nahka. Selle tulemusena võimaldab Ziaja Marshmallow koorija nautida elastset ja siidiselt pehmet nahka.

Toote rikkalik tekstuur levib kergesti nahal ja tagab erakordse mugavuse. Ja vahukommi magus lõhn lummab ja saadab mitte ainult protseduuri ajal, vaid ka pärast seda.

Ziaja Marshmallow koorija peamised omadused:

  • eemaldab epidermise surnud kihi;
  • taastab naha loomuliku pehmuse;
  • annab nahale sisemise sära;
  • tagab naha optimaalse niisutuse;
  • on lummava aroomiga.

Ziaja Marshmallow suhkruga kehakoorija aitab hoolitseda naha eest, annab sellele lummava pehmuse ja sileduse.

Sobib igapäevaseks kasutamiseks.

Kasutamine: kandke väike kogus koorijat märjale nahale ja masseerige ringjate liigutustega. Pärast massaaži loputage nahk põhjalikult sooja veega.

Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Cera Alba (Beeswax), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Wax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 16035 (Red 40 Lake), CI 15985 (Yellow 6 Lake), Lecithin, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, CI 16035 (FD&C Red No. 40).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus koorijat märjale nahale ja masseerige ringjate liigutustega. Pärast massaaži loputage nahk põhjalikult sooja veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kehakoorija

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

7 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Tiiu S. country flag 2023-04-26

Hea lõhnaga ja teeb naha pehmeks.

Egle country flag 2023-02-06

Mõnusa tekstuuri ja lõhnaga kehakoorija.

Daiva R. country flag 2023-06-07

Mulle meeldis väga suhkrune kehakoorija "Marshmaliow", nahk muutub siledaks ja pehmeks, peale seda sobivad ideaalselt pihustatud sukkpüksid "Sally Hansen Airbrush Legs", mis ühtlustavad nahavärvi, muudavad päevituse heledamaks ja õhtul peale tööd. , masseeritud taimne lahus elustab ja leevendab."Alpa Francovka Chesnut". SUURED TOOTED!!!

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Ziaja Marshmallow suhkruga kehakoorija

Ziaja Marshmallow suhkruga kehakoorija

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.