Ziaja Marshmallow komplekt (kehakoorija 300 ml + kätepesuvaht 250 ml + dušigeel 260 ml + kätekreem 50 ml)

Ziaja Marshmallow komplekt (kehakoorija 300 ml + kätepesuvaht 250 ml + dušigeel 260 ml + kätekreem 50 ml) Vaata suuremalt

Ziaja Marshmallow komplekt (kehakoorija 300 ml + kätepesuvaht 250 ml + dušigeel 260 ml + kätekreem 50 ml)

Toote ID: 52015
Prekės ID: 52015

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

15,79 €

Toote ID: 52015
Prekės ID: 52015

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus Komplekt, 1 tk.
Pakend(id) Komplekt
Funktsioonid Niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, pehmendav, silub, siluv, taastav, kaitseb, pehmendav, kõrvaldab kuivuse tunde, rahustav, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, põletikuvastase/antiseptilise toimega, puhastamiseks, isiklikuks hügieeniks, koorimiseks, toitev, lõdvestab
Toote tüüp Kehakoorija, Dušivaht, Vaht, Puhastusvaht, Želee, Kätekreem, Dušigeel
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale, Kätele
Ülemised noodid Sefiir
Omadused Pantenooliga, Sobib veganitele, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Niisutavate Komponentidega, Rapsiõliga, Glütseriiniga, Suhkruga, Sheavõiga, Väärtuslike õlidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Ziaja Marshmallow on komplekt, mis avaldab muljet oma ebatavalise kuju, võluvate lõhnade ja intensiivsete värvidega. See on suurepärane kingitus endale või mõnele lähedasele ning see komplekt sisaldab:

Ziaja Marshmallow Moisturizing Hand Cream hooldab intensiivselt käte nahka, niisutab, pehmendab ja annab sellele magusa aroomi. Looduslike koostisosadega täiendatud toode kaitseb käsi kuivamise eest, eemaldab kareduse tunde ja võimaldab taas nautida nende pehmust. Rapsiõli sisaldab rahustavaid, põletikuvastaseid omadusi, kaitseb nahka oksüdatiivse stressi eest, niisutab ja pehmendab seda intensiivselt ning glütseriin tagab naha korraliku niisutuse. Kreem annab kätele pehmuse, sileduse ja meeldiva maitsva vahukommi aroomi.

Ziaja Marshmallow Sugar Body Scrub looduslike suhkrukristallidega eemaldab epidermise surnud rakud, annab nahale pehmuse, sileduse ja lõhna. Koostis on rikastatud sheavõi ja palmiõliga, millel on regenereerivad omadused, mis intensiivselt niisutavad ja pehmendavad nahka. Tänu toote aktiivainetele muutub nahk pehmeks ja siidiseks, seda on meeldiv puudutada ning magus vahukommi lõhn lummab ja saadab mitte ainult protseduuri ajal, vaid ka pärast seda.

Ziaja Marshmallow dušigeel puhastab õrnalt kehanahka ja annab sellele magusa aroomi. Puhastusvahend muutub õrnaks vahuks, mis aitab kehanahka hooldada, toidab seda ja annab pehmust, samas kui maitsvate vahukommide ja maasikate lõhn teeb iga kord duši all või vannis käies tõelise aroomiseansi.

Ziaja Marshmallow vedel käteseep kehale ja kätele - õrn vaht ikoonilise vahukommi lõhnaga. Puhastab nahka õrnalt roosade mullidega. Aromaatne seanss, mis jätab teie naha hämmastavalt lõhnavaks. Ja selles sisalduv pantenool niisutab, pehmendab ja taastab nahka.

Kasutamine:

Kandke väike kogus koorijat märjale näole ja masseerige ringjate liigutustega. 5–10 minuti pärast loputage nahka põhjalikult sooja veega. Kasutage 1-2 korda nädalas.

Kanna väike kogus dušigeeli märjale nahale käsna või peopesaga ja pese hoolikalt.

Kandke kätele pesuvaht, seejärel masseerige õrnalt nahka ja peske hoolikalt.

Kanna väike kogus kätekreemi puhtale ja kuivale kätenahale. Masseerige õrnalt nahale ja küüntele.

Komplekti pakend ja komplekti komponendid (dušigeelid, vedelikud jne) uuenevad pidevalt, mistõttu võivad need erineda fotol kujutatust. Võite saada uue või vana disainiga toote.

Komplekti kuulub: Ziaja Marshmallow kehakoorija 300 ml, vedel käteseep 250 ml, dušigeel 260 ml ja kätekreem 50 ml.

Rankų kremas: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Canola Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Xanthan Gum, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 16035 (FD&C Red No. 40), Parfum (Fragrance). Kūno šveitiklis: Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Cera Alba (Beeswax), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Wax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 16035 (Red 40 Lake), CI 15985 (Yellow 6 Lake), Lecithin, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, CI 16035 (FD&C Red No. 40). Dušo želė: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, CI 17200 (D&C Red No. 33). Putos: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke väike kogus koorijat märjale näole ja masseerige ringjate liigutustega. 5–10 minuti pärast loputage nahka põhjalikult sooja veega. Kasutage 1-2 korda nädalas. Kanna väike kogus dušigeeli märjale nahale käsna või peopesaga ja pese hoolikalt. Kandke kätele pesuvaht, seejärel masseerige õrnalt nahka ja peske hoolikalt. Kanna väike kogus kätekreemi puhtale ja kuivale kätenahale. Masseerige õrnalt nahale ja küüntele.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Dušigeel
Kätekreem
Kehakoorija

Kirjutage oma ülevaade

Ziaja Marshmallow komplekt (kehakoorija 300 ml + kätepesuvaht 250 ml + dušigeel 260 ml + kätekreem 50 ml)

Ziaja Marshmallow komplekt (kehakoorija 300 ml + kätepesuvaht 250 ml + dušigeel 260 ml + kätekreem 50 ml)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.