Ziaja Gingerbread komplekt (kehakoorija 200 ml + kehavaht 160 ml + kätekreem 50 ml + dušigeel 160 ml)

Ziaja Gingerbread komplekt (kehakoorija 200 ml + kehavaht 160 ml + kätekreem 50 ml + dušigeel 160 ml) Vaata suuremalt

Ziaja Gingerbread komplekt (kehakoorija 200 ml + kehavaht 160 ml + kätekreem 50 ml + dušigeel 160 ml)

Toote ID: 51989
Prekės ID: 51989

12,79 €

Toote ID: 51989
Prekės ID: 51989

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus Komplekt, 1 tk.
Pakend(id) Komplekt
Funktsioonid Koorimiseks, isiklikuks hügieeniks, pinguldav, tselluliidivastane, tagab elastsuse, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, taastav, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, silub, siluv, helendab nahka, sära andev, lisab puna, pehmendav, puhastamiseks, annab naturaalse efekti, kõrvaldab kuivuse tunde, pehmendav
Toote tüüp Kehakoorija, Vaht, Kätekreem, Želee
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Omadused Sobib veganitele, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Ingveriga, Väärtuslike ekstraktidega, Suhkruga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Ziaja on loonud veel ühe vapustava nahahoolduskomplekti, mis meenutab sulle jõule ja tekitab tunde, et sul on alati käes kuum tee ja piparkoogid. Vegantoote Ziaja Gingerbread komplekti koostis on:

  • Ziaja Gingerbread Sugar kehakoorija piparkoogi, kaneeli ja ingveri ekstraktidega. Vähendab tõhusalt tselluliiti ja vormib keha. Annab nahale tugevuse ja elastsuse. Eemaldab surnud naharakud. Puhta suhkru elustavad omadused muudavad rakkude taastumisprotsessi tõhusamaks. See on suurepärane toode keha noorendamiseks ja niisutamiseks.
  • Ziaja Gingerbread kehavaht on suurepärane valik külmadeks talveõhtuteks, mil on soov sukelduda jõululõhnadesse ja -emotsioonidesse. Kehavaht ümbritseb sind ingveri, ingveri ja kaneeli lõhnaga ning sädelevate kulla- ja hõbedaosakestega. Toode niisutab ja ühtlustab epidermist. Teeb nahale sära ja annab sellele ainulaadse sära. See rõhutab naha loomulikku ilu. Annab meeldivalt lõhnava kerge katvuse. Koostis on naha- ja keskkonnasõbralik.
  • Ziaja Gingerbread dušigeeli soovitame külmadeks talve- või sügisõhtuteks, sest see ümbritseb sind piparkoogi, ingveri ja kaneeli lõhnaga. Toode annab nahale õrnuse, niisutuse ja pehmuse tunde. Seda on lihtne maha pesta – nii kulub vähem vett ning see puhastab nahka tõhusalt. Koostis on naha- ja keskkonnasõbralik.
  • Ziaja Gingerbread kaitsev talvine kätekreem külmadeks talveõhtuteks. Jõululine kätehooldus ja lõhnav lõõgastus piparkoogi-, ingveri- ja kaneelilõhnadega. Toode aitab niisutada kuivi käsi. Niisutab, pehmendab ja silub epidermist, nahk muutub pehmeks nagu siid. Annab nahale originaalse vürtsika lõhna. Sisaldab 90% looduslikku päritolu koostisosi.


Kasutamine: Kandke kehakoorijat niisutatud nahale ja masseerige ringjate liigutustega. Peske maha. Kanna kehavaht ühtlaselt nahale, hõõru ringjate liigutustega kuni toode on imendunud. Kandke väike kogus kätekreemi puhastele ja kuivadele kätele. Hõõruge õrnalt nahale ja küüntele. Kanna väike kogus dušigeeli märjale nahale käsna või peopesaga ja loputa hoolikalt.

Kūno šveitiklis: Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene. Kūno putos: Aqua (Water), Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, peg-100 stearate*, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate Starch, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891 (Titanium Dioxide), Tin Oxide, Benzotriazolyl Dodecyl P Cresol, Carbomer, Mica, CI 77491 (Iron Oxides), Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Linalool, Sodium Hydroxide. Dušo želė: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Laureth-4, Undecylenamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Panthenol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Citric Acid. Rankų kremas: Aqua (Water), Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, peg-100 stearate*, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate Starch, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891 (Titanium Dioxide), Tin Oxide, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Carbomer, Mica, CI 77491 (Iron Oxides), Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Linalool, Sodium Hydroxide.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke kehakoorijat niisutatud nahale ja masseerige ringjate liigutustega. Peske maha. Kanna kehavaht ühtlaselt nahale, hõõru ringjate liigutustega kuni toode on imendunud. Kandke väike kogus kätekreemi puhastele ja kuivadele kätele. Hõõruge õrnalt nahale ja küüntele. Kanna väike kogus dušigeeli märjale nahale käsna või peopesaga ja loputa hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kätekreem
Kehakoorija

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Ziaja Gingerbread komplekt (kehakoorija 200 ml + kehavaht 160 ml + kätekreem 50 ml + dušigeel 160 ml)

Ziaja Gingerbread komplekt (kehakoorija 200 ml + kehavaht 160 ml + kätekreem 50 ml + dušigeel 160 ml)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.