Ziaja Cucumber meigieemalduspiim

Ziaja Cucumber meigieemalduspiim Vaata suuremalt

Ziaja Cucumber meigieemalduspiim

Toote ID: 44500
Prekės ID: 44500

4,99 €

Toote ID: 44500
Prekės ID: 44500

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Puhastamiseks, taastav, niisutav, pehmendav, värskendav, rahustav, põletikuvastase/antiseptilise toimega, tagab elastsuse, stimuleerib rakkude uuenemist, silub, taastab elujõu, eemaldab meigi
Toote tüüp Meigieemaldaja
Naha seisund/tüüp Kombineeritud/Rasusele, Rasusele nahale, Rasusele/kombineeritud nahale, Kombineeritud nahale, Normaalsele nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Pantenooliga, Vitamiinidega, Sobib veganitele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Ziaja Kurgipiim kosmeetiliseks eemaldamiseks puhastab õrnalt rasuse, kombineeritud ja normaalse jume, eemaldades tõhusalt kosmeetika, niisutades ja pehmendades nahka.

Toote koostist on täiendatud kurgiekstraktiga, mis tõhusalt puhastab, niisutab ja värskendab nahka, omab ka rahustavaid, põletikuvastaseid omadusi, annab puhtustunde. Kosmeetiline puhastuspiim sisaldab ka nahka intensiivselt niisutavat ja rahustavat pantenooli ning A- ja E-vitamiini, mis taastavad naha elastsuse, soodustavad rakkude taastumisprotsesse, annavad nahale sileduse ja elujõu.

Sobib veganitele.

Pakkuge oma jumele suurepärast hooldust, puhastades seda õrnalt, kuid tõhusalt, samal ajal niisutades ja noorendades nahka kosmeetiliseks eemaldamiseks mõeldud Ziaja Cucumber piimaga!

Kasutamine: Vala väike kogus piima vatipadjale ja puhasta kosmeetika õrnade ringjate liigutustega. Vajadusel korrake protseduuri.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Propylene Glycol, Ceteareth-12, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Amyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Vala väike kogus piima vatipadjale ja puhasta kosmeetika õrnade ringjate liigutustega. Vajadusel korrake protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Meigieemaldaja

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Ziaja Cucumber meigieemalduspiim

Ziaja Cucumber meigieemalduspiim

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.