Vaseline Petroleum Jelly Original vaseliingeel

Vaseline Petroleum Jelly Original vaseliingeel Vaata suuremalt

Vaseline Petroleum Jelly Original vaseliingeel

Toote ID: 17729
 4.9/5
Kommentaarid: 31
Prekės ID: 17729
Kommentaarid: 31

2,99 €

Toote ID: 17729
 4.9/5
Kommentaarid: 31
Prekės ID: 17729
Kommentaarid: 31

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 100 ml., 250 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Taastav, hoiab, pehmendav, leevendab stressi, säilitab naha niiskustasakaalu, kõrvaldab kuivuse tunde, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, silub, siluv, taastab elujõu, kiirendab haavade paranemist, raviv, ravipreparaat, vähendab arritust, ei ummista poore, ei tekita allergiat, säilitab nahka, tagab elastsuse, pehmendav
Toote tüüp Geel, Vaseliin
Naha seisund/tüüp Tundlikule nahale, Väga kuivale nahale, Kuivale nahale, Kergesti ärrituvale nahale, Soomuselisele nahale
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Omadused Mittekomedogeenne, Hüpoallergeenne

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Vaseline Petroleum Jelly Original pakub kiiret ja tõhusat abi, kui nahk on väga kuiv, hakkab lõhenema või muutub ärrituvaks ja kergesti kahjustatavaks.

Toote spetsiaalne koostis on loodud pakkuma nahahooldust siis, kui seda kõige rohkem vajate. Vaseline Original geelis sisalduv puhastatud vaseliin säilitab niiskuse epidermise sees, hoides seega ära naha kuivamise. Kuid see toode mitte ainult ei säilita naha optimaalset niiskustasakaalu, vaid ka taastab tõhusalt ja kaitseb ärritunud nahka kahjulike keskkonnategurite või edasiste kahjustuste eest. Selle tulemusena aitab vaseliinigeel kiiresti ja pikaajaliselt leevendada naha venitamist või sügelust, soodustab lõikehaavade, kriimustuste, põletuste ja muude väiksemate nahakahjustuste paranemist.

Vaseline Original kiiresti imenduv geel koostis loob nähtamatu kaitsebarjääri, mis ei lase nahal kuivada ega ärrituda, taastades sellega selle erakordse mugavustunde. Ja selle geeli regulaarsel kasutamisel taastab isegi lõhenenud, lõhenenud, kare või muul viisil kahjustatud nahk kiiresti ja kergesti tagasi kaotatud pehmuse, sileduse ja terve välimuse.

Meeldiva tekstuuriga Vaseline Jelly geel levib nahal kergesti, ei ummista poore ja on hüpoallergeensete omadustega, mistõttu sobib igakülgseks nahahoolduseks.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet väga kuivadele nahapiirkondadele ja oodake, kuni see imendub. Toode päästab suurepäraselt lõike- ja põletushaavu, aitab pehmendada probleemseid piirkondi nagu käed, jalad, küünarnukid ja kannad.

Petrolatum, BHT, Tocopheryl Acetate

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet väga kuivadele nahapiirkondadele ja oodake, kuni see imendub. Toode päästab suurepäraselt lõike- ja põletushaavu, aitab pehmendada probleemseid piirkondi nagu käed, jalad, küünarnukid ja kannad.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Geel
Vaseliin

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

31 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Kaire K. country flag 2023-12-28

mõnus, pehmendab ja silub nahka.

Merike country flag 2022-07-08

Minule vajalik ja olen rahul

Marta V. country flag 2023-08-03

Väga meeldiv suhtlus ja kvaliteetne kaup, kiire tarne! Aitäh

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Vaseline Petroleum Jelly Original vaseliingeel

Vaseline Petroleum Jelly Original vaseliingeel

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.