The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% näoseerum

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% näoseerum Vaata suuremalt

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% näoseerum

Toote ID: 52071
 4.8/5
Kommentaarid: 18
Prekės ID: 52071
Kommentaarid: 18

11,99 €

Toote ID: 52071
 4.8/5
Kommentaarid: 18
Prekės ID: 52071
Kommentaarid: 18

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml., 60 ml.
Kontsentratsioon 10 %, 1 %
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Reguleerib rasueritust, eemaldab naha läiget, kahandab poore, ei ummista poore, kamedoonide vastu, akne vastane, vähendab naha hüperpigmentatsiooni, ühtlustab naha tooni, eemaldab pigmendilaigud, kõrvaldab värvimuutused, helendab nahka, silub, siluv, taastab elujõu, vähemnähtavad armid/venitusarmid, ei raskenda, säilitab naha niiskustasakaalu, parandab naha tekstuuri
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Probleemsele nahale, Kombineeritud/Rasusele, Rasusele nahale, Rasusele/kombineeritud nahale, Kombineeritud nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Niatsiinamiidiga, Tsingiga, Sobib veganitele, Pole loomadel testitud, Ei sisalda õli, Ei sisalda silikoone, Ei sisalda Parabeene, Ilma Formaldehüüdideta, Ei sisalda Ftalaate, Ei sisalda Sulfaate, Naatriumlaurüülsulfaadi vaba (SLS), Gluteenivaba, Ei sisalda lõhnaaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Alkoholivaba

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% seerum annab näonahale puhtuse, sileduse ja tugevdab selle kaitsefunktsioone.

Niatsiinamiidi, paremini tuntud kui vitamiin B3, tugev kontsentratsioon, mida toetab tsink PCA, aitab naha seisundit nähtavalt parandada. Nende toimeainetega täiendatud The Ordinary seerum taastab rasvkoe aktiivsuse tasakaalu ja aitab reguleerida rasueritust. Toode ahendab ka poore, vähendab ummistuste ja akne ohtu ning aitab vältida naha punetust ja ärritust. Toode võitleb tõhusalt ka pigmendilaikude, armide ja muude nahavigadega, mistõttu ühtlustab see pikemas perspektiivis märgatavalt nahatooni.

Toode tagab optimaalse niisutava toime, mistõttu selle regulaarsel kasutamisel omandab näonahk loomuliku sisemise sära, muutub elavamaks ja kahjustustele vastupidavamaks. Veepõhine Ordinary seerum imendub kergesti, ei koorma nahka ning muudab selle pehmeks ja elastseks.

See mitmekülgne niatsiinamiidi ja tsinki sisaldav toode parandab nähtavalt naha tekstuuri, andes sellele rohkem selgust ja siledust. Tänu oma erilisele koostisele võimaldab The Ordinary seerum unustada naha kuivuse, ebameeldiva läike näol ning vähendab visuaalselt aknest tingitud nahatooni muutusi.

Sobib veganitele.

Ilma alkoholita. Ilma silikoonideta. Ilma lõhnaaineteta. Gluteenivaba.

Kasutamine: kandke hommikul ja õhtul puhtale nahale enne kreemi pealekandmist.

Märkus: Ärge kasutage koos C-vitamiini sisaldavate toodetega. Seda The Ordinary seerumit tuleks kasutada vaheldumisi C-vitamiiniga täiendatud toodetega, näiteks The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% hommikul ja C-vitamiini sisaldavate toodetega õhtul. Niacinamide 10% + Zinc 1% The Ordinary seerumit saab kasutada koos teiste aknevastaste toodetega, et saada paremaid tulemusi, vähendades naha ebatäiuslikkust ja reguleerides rasu tootmist, kuid see ei ole akne ravitoode.

Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke hommikul ja õhtul puhtale nahale enne kreemi pealekandmist. Märkus: Ärge kasutage koos C-vitamiini sisaldavate toodetega. Seda The Ordinary seerumit tuleks kasutada vaheldumisi C-vitamiiniga täiendatud toodetega, näiteks The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% hommikul ja C-vitamiini sisaldavate toodetega õhtul. Niacinamide 10% + Zinc 1% The Ordinary seerumit saab kasutada koos teiste aknevastaste toodetega, et saada paremaid tulemusi, vähendades naha ebatäiuslikkust ja reguleerides rasu tootmist, kuid see ei ole akne ravitoode.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

18 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Anna O. country flag 2023-03-11

Хорошая консистенция!

Кристина country flag 2023-03-08

Не плохо, но особо результата нет, как пишется в описании, возможно нужно дольше попользоваться.

Oxana country flag 2022-11-15

Sobib mulle väga, kombineeritud nahale.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% näoseerum

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% näoseerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.