The Ordinary Matrixyl 10% + HA

The Ordinary Matrixyl 10% + HA Vaata suuremalt

The Ordinary Matrixyl 10% + HA

Toote ID: 52069
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 52069
Kommentaarid: 5

14,99 €

Toote ID: 52069
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 52069
Kommentaarid: 5

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Kontsentratsioon 10 %
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Võitleb vananemise märkidega, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, stimuleerib rakkude uuenemist, rahustav, kortsude vastane, ei ummista poore, stimuleerib kollageeni teket, noorendav, taastab elujõu, hoiab
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, küpsele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Hüaluroonhappega, Sobib veganitele, Pole loomadel testitud, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Alkoholivaba, Gluteenivaba, Ei sisalda silikoone, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Sulfaate, Ilma Formaldehüüdideta

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Seerum The Ordinary Matrixyl 10% + HA on suurepärane võimalus proovida ühes pudelis kõige kallimaid kosmeetika koostisosi. Üks tugevamaid vananemisvastaseid koostisosi, Matrixyl, võitleb ületamatult vananeva naha tagajärgedega. Toode sisaldab kahte põlvkonda Matrixyl, Matrixyl 3000 ja Matrixyl Synthe6 kogukontsentratsiooniga 10% massist ja spetsiaalse hüaluroonhappe läbitungimissüsteemiga.

Uuringud näitavad, et matriksüül soodustab naha taastumist, rahustab ja aitab võidelda kortsude vastu. Kõrge matriksüüli kontsentratsioon on ülimalt niisutav, rahustav, ei ummista poore.

Suurepärane partner talle - nahaga identne koostisosa - hüaluroonhape, mis aitab matriksüüli naha sügavaimatesse kihtidesse transportida.

Tavaline Matrixyl 10% + HA on osutunud väga tõhusaks koostiseks, mis soodustab kollageeni sünteesi ja soodustab naha taastumist, vähendades peente joonte ja kortsude teket. Hüaluroonhape toimib manustamissüsteemina (võimaldab Matrixyl'il tungida sügavamale nahapinna alla) ja annab särava, mullitava niisutusstiimuli.

Kuidas kasutada:

Kandke paar tilka näole hommikul ja õhtul ning masseerige. Mitte kasutada koos puhta ja etüülitud C-vitamiiniga, primaarsete hapetega.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Carbomer, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Kandke paar tilka näole hommikul ja õhtul ning masseerige. Mitte kasutada koos puhta ja etüülitud C-vitamiiniga, primaarsete hapetega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

5 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Jurga country flag 2023-01-29

Hea seerum. Panin selle selga ainult öösel.

Светлана С. country flag 2022-04-13

Mulle väga meeldis, nahk on sametine, ma ei kahetsenud üldse!

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

The Ordinary Matrixyl 10% + HA

The Ordinary Matrixyl 10% + HA

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.