The Ordinary külmpressitud Marula näoõli

The Ordinary külmpressitud Marula näoõli Vaata suuremalt

The Ordinary külmpressitud Marula näoõli

Toote ID: 48368
Prekės ID: 48368

18,29 €

Toote ID: 48368
Prekės ID: 48368

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, taastav, sära andev, pinguldav, rahustav, ravipreparaat, pehmendav, stimuleerib rakkude uuenemist, stimuleerib kollageeni teket, toitev, võitleb vananemise märkidega, silub, tagab elastsuse, helendab nahka, kõrvaldab kuivuse tunde, kaitseb juukseotsad lõhenemise eest, antibakteriaalsete omadustega, kortsude vastane
Toote tüüp Õli
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Kahjustatud juustele
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole, Juustele
Omadused Antioksüdantidega, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Vitamiinidega, oomega rasvhapetega, Väärtuslike hapetega, Antibakteriaalsete komponentidega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

The Ordinary 100% puhast külmpressitud marulaõli nimetatakse ka "luksusõliks" selle kõrge antioksüdantide sisalduse tõttu, mis on saadud marulapuu viljade tuumadest. See koosneb peamiselt oleiin- ja linoolhapetest, kuid sisaldab ka protsüanidiini, katehhiine ja flavanoide. Marulaõli on rikas antioksüdantide poolest, niisutab nahka ja aitab taastada särava toonuse. See valem sisaldab ainult külmpressitud esmapressitud Aafrika marulaõli, mis on 100% rafineerimata.

Tänu sellele, et õli ekstraheeriti külmpressimistehnoloogia abil, säilitas see kõik oma kasulikud omadused. Toote regulaarsel kasutamisel nahk pinguldub ja särab, peened kortsud kaovad. Samuti parandab see hästi haavu ja vähendab ärritust. Oleiin- ja linoolhapped pehmendavad nahka ja tungivad sellesse sügavalt, samuti aktiveerivad regeneratsiooniprotsesse. Flavonoidid tagavad kollageeni sünteesi ja taastavad rakkudevahelised sidemed. Protsüanidiin vastutab rakkude jagunemise blokeerimise eest. E-vitamiin, aga ka Omega 6 ja 9 happed mitte ainult ei niisuta ja toidab intensiivselt, vaid tagab ka ühtlase niiskuse fikseerimise naha sees. Selle tulemusena kaovad nähtavad vananemise märgid, nahk muutub siledaks, elastseks ja pingul.

Kuidas kasutada:

Näole: õli tuleks kasutada õhtuti viimase hooldusvahendina. Pärast seerumit (enne kreemitamist) tilguta nahale paar tilka õli, jaota see ühtlaselt näo- ja dekoltee nahale ning jäta ööseks seisma.

Juuksehoolduseks: kandke puhastele, niisketele juustele ja kuivatage fööniga või laske ise kuivada. Võib kasutada igapäevaselt või vastavalt vajadusele.

Ärrituse ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga. Kasutada ainult tervel nahal vastavalt juhistele. Enne kasutamist on soovitatav teha allergia test. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Sclerocarya Birrea Seed Oil.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Näole: õli tuleks kasutada õhtuti viimase hooldusvahendina. Pärast seerumit (enne kreemitamist) tilguta nahale paar tilka õli, jaota see ühtlaselt näo- ja dekoltee nahale ning jäta ööseks seisma. Juuksehoolduseks: kandke puhastele, niisketele juustele ja kuivatage fööniga või laske ise kuivada. Võib kasutada igapäevaselt või vastavalt vajadusele. Ärrituse ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga. Kasutada ainult tervel nahal vastavalt juhistele. Enne kasutamist on soovitatav teha allergia test. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Õli

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

The Ordinary külmpressitud Marula näoõli

The Ordinary külmpressitud Marula näoõli

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.