The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 näoseerum

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 näoseerum Vaata suuremalt

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 näoseerum

Toote ID: 52067
 4/5
Kommentaarid: 6
Prekės ID: 52067
 4/5
Kommentaarid: 6

13,99 €

Toote ID: 52067
 4/5
Kommentaarid: 6
Prekės ID: 52067
 4/5
Kommentaarid: 6

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Kontsentratsioon 2%
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, rahustav, stimuleerib rakkude uuenemist, noorendav, pehmendav, tagab elastsuse, värskendav, taastab elujõu, punetust vähendav, võitleb vananemise märkidega, kortsude vastane, taastav, silub, siluv, pikendab tulemuse kestvuse, vähendab punetust, ei raskenda, säilitab nahka, kõrvaldab kuivuse tunde, stimuleerib kollageeni teket
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Kuivale nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Hüaluroonhappega, Vitamiinidega, B5 vitamiiniga, Pantenooliga, Sobib veganitele, Alkoholivaba, Ei sisalda õli, Naatriumlaurüülsulfaadi vaba (SLS), Gluteenivaba, Pole loomadel testitud, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Sulfaate, Ei sisalda silikoone

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 niisutav seerum aitab tõhusalt ja pikaajaliselt vähendada naha kuivustunnet ja sellega kaasnevat ebamugavustunnet.

Veebaasil toote koostis ja koostises olevad toimeained aitavad taastada naha loomulikku pehmust, siledust ja elastsust. The Ordinary seerum tagab igakülgse naha niisutuse, kuna seda on täiendatud erineva molekulmassiga hüaluroonhappega. Koostises olevad väikesed, keskmise suurusega ja suured hüaluroonhappe molekulid ei taga mitte ainult epidermise pindmist niisutust ja kaitset korduva kuivamise eest, vaid aitavad kaasa ka kollageeni ja elastiini tootmisele pärisnahas. Selle tulemusena niisutab, elustab ja toidab nahka märgatavalt The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 seerum.

Ordinary seerumi efektiivseima toime tagamiseks sisaldab toode ka pantenooli ehk vitamiini B5. See komplekskomponent, mida iseloomustab intensiivne niisutav toime, aitab kaitsta nahka kuivamise eest, taastab ja säilitab naha optimaalse pehmuse ja elastsuse. Selle tulemusena annab The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 seerum nahale pehmuse, värskuse ja sobib kõikidele nahatüüpidele.

Toote peamised omadused:

  • tugevdab epidermise lipiidbarjääri;
  • niisutab nahka tõhusalt;
  • rahustab punetust;
  • taastab nahka;
  • aitab võidelda kortsude vastu;
  • taastab naha optimaalse elastsuse;
  • silub naha pinda.
  • Sobib veganitele.

Ilma õlita. Ilma alkoholita. Ilma silikoonideta. Gluteenivaba.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet näonahale hommikul ja õhtul enne kreemi pealekandmist.

Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet näonahale hommikul ja õhtul enne kreemi pealekandmist.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

6 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Grete-Edith E. country flag 2023-04-28

Olen üle nädala kasutanud. Kannan kergelt niiskele nahale nagu peab ja tulemus on mega hea, Nahk on siledam, pehmem ja silmade ümber on nahk täidlasem mis on silunud peenikesed kortsud. Soovitan kasutada toodet õigesti, et saada head tulemused. Isegi mees ütles, et mu näonahk on muutunud ilusamaks ja paistab noorem välja.

Rasa country flag 2023-05-17

Mulle väga meeldis. Märgatav.

Anda B. country flag 2023-03-11

Ei ole tunnet, et nägu oleks niisutatud. Kui kannad esmalt seerumit ja seejärel kreemi peale, kõveneb see “klompideks”. Ma ei soovita seda toodet.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 näoseerum

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 näoseerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.