Sally Hansen Airbrush Legs isepruunistaja jalgadele 75 ml

Sally Hansen Airbrush Legs isepruunistaja jalgadele 75 ml Vaata suuremalt

Sally Hansen Airbrush Legs isepruunistaja jalgadele 75 ml

Toote ID: 18969
 4.8/5
Kommentaarid: 38
Prekės ID: 18969
Kommentaarid: 38

9,99 €

Toote ID: 18969
 4.8/5
Kommentaarid: 38
Prekės ID: 18969
Kommentaarid: 38

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 75 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Veekindel, kerge maskeerimine, ühtlustab naha tooni, peidab naha puudusi, sära andev, korrigeeriv, silub
Toote tüüp Toniseeriv jalahooldus
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Jalgadele
Omadused Väärtuslike Kompleksidega
Ohutusjuhend Aerosool (lugege ohutusjuhiseid)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kas teil on tulemas tähtis püha? Pidu? Sul ei olnud sel suvehooajal aega päikesekiiri nautida, kuid soovid siiski seelikut kanda? Peate kandma sukkpükse, kuid see idee pole eriti ahvatlev. Tavalised sukkpüksid rebenevad sageli, õiget tooni on raske leida, need näevad ebaloomulikud välja, on lahtiste sandaalidega kandes liiga nähtavad. Need on liiga läikivad või liiga matid. Jätkem traditsioonilised sukkpüksid vanaematele ja Sally Hansen Airbrush Legs spray-sukkpüksid on teie lahendus! Pihustatud sukkpükstel on lõputud eelised ja need ületavad palju traditsioonilisi sukkpükse.

Sally Hanseni Airbrush Legs eelised:

  • ühtlustab nahavärvi;
  • annab päevitusefekti;
  • silub naha tekstuuri, varjates erinevaid nahadefekte (veenid, verevalumid, vistrikud jne);
  • ei voola;
  • annab peene loomuliku välimusega sära;
  • annab võimaluse soovitud efekti loomiseks, pihustades rohkem või vähem toodet;
  • kestab kogu päeva;
  • veekindel.


Muutke oma jalgade välimus sekunditega Sally Hansen Airbrush Legs sprei-sukkpükstega. Nautige seksikaid, pruune, õrnalt läikivaid jalgu ilma triipude ja ebatasasusteta. Looduslike taimeekstraktidega rikastatud toode mitte ainult ei muuda jalgade välimust, vaid ka konditsioneerib neid. Paljad jalad on ilusad!

Parimate tulemuste saamiseks valige oma praegusele nahatoonile kõige lähedasem toon. Selleks, et toote pealekandmine oleks ühtlane ja kauakestev, tuleb säärte nahk koorida ja niisutada.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: raputage pudelit. Pihustage toodet 16 cm kauguselt peopesadesse ja katke kogu jalgade piirkond. Peske käsi seebi ja sooja veega. Enne riietumist oodake 1 minut.

ISOBUTANE, CYCLOPENTASILOXANE, AQUA/WATER/EAU, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, TALC, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, SILICA SILYLATE, SODIUM CHLORIDE, GLUCONOLACTONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PEG-8 PROPYLENE GLYCOL COCOATE, DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, SODIUM BENZOATE, TOCOPHERYL ACETATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, PROPYLENE CARBONATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CALCIUM GLUCONATE, SILICA, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PALMARIA PALMATA EXTRACT, [May Contain/Peut Contenir/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES ( CI 77492, CI 77491, CI 77499), MICA].

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: raputage pudelit. Pihustage toodet 16 cm kauguselt peopesadesse ja katke kogu jalgade piirkond. Peske käsi seebi ja sooja veega. Enne riietumist oodake 1 minut.

Kehtivusaeg pärast avamist:

TÄHELEPANU! - ERITI SÜTTIVAD AEROSOOLID. Surveanum – võib kuumutamisel plahvatada. Hoida eemal kuumusest, sädemetest, lahtisest leegist ja muudest tuleallikatest. Mitte suitsetada läheduses. Mitte pihustada lahtisele tulele ega muudele süüteallikatele. Ärge torgake ega põletage isegi kasutatud pudelit. Kaitsta päikesevalguse eest. Hoida temperatuuril kuni 50°C. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte pihustada silma ega ärritunud nahale, mitte sisse hingata. Ärge kasutage muul otstarbel kui ette nähtud. Ärge kasutage väikestes ruumides.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

38 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Polina P. country flag 2022-08-13

Очень понравилось. Ложится ровно, только лучше наносить специальной перчаткой, чтоб не пачкать руки.

IRINA K. country flag 2022-03-24

рекомендую попробовать.

Irina country flag 2023-09-30

Mulle väga meeldis, soovitan :)

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Sally Hansen Airbrush Legs isepruunistaja jalgadele 75 ml

Sally Hansen Airbrush Legs isepruunistaja jalgadele 75 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.

Kõige realistlikuma ja loomulikuma efekti saavutamiseks peaksid valitud spreisukkpüksid olema sinu praeguse sääre nahatooniga sarnast tooni. Kui te just ei soovi oma jalgade nahka heledamaks muuta või tugevalt tumedamaks muuta. Sel juhul vali toon vastavalt tulemusele, mida soovid.

Pudeli sisu tuleb pihustada peopesadele ja hõõruda peopesadega jalgade nahka, jaotades ühtlaselt üle kogu piirkonna. Enne seda tehke jalanaha koorimisprotseduur ja veenduge, et nahal ei puuduks niiskus.